Beautynieuws: Flower Beauty is vanaf deze week te koop exclusief bij Kruidvat

We hebben weer een heel leuk nieuwtje om te delen met jullie op deze vroege morgen. Het mooie beauty-merk: Flower Beauty (all the way from the USA), is nu ein-de-lijk te koop in Nederland. Goed om te weten: alleen exclusief bij Kruidvat. En het leuke is: het is Award-winnende make-up die nog betaalbaar is óók!

We vertellen je er graag meer over.

Flower Beauty vanaf nu te koop in Nederland

Vanaf nu is het prachtige én betaalbare make-upmerk te koop bij Kruidvat. En het leuke is: actrice en producer Drew Barrymore is het brein achter Flower Beauty. Zo zegt ze: “Ik ben heel bescheiden met Flower Beauty begonnen omdat ik wilde dat het goed zou zijn”.

“Testen, testen, testen. Met als doel goede kwaliteit voor een redelijke prijs, met verpakking waar je naar graag naar kijkt. Ik hoop dat je er blij van wordt”. Nou, dat is volgens ons heel goed gelukt.

Wat is Flower Beauty precies?

Maar wat maakt het merk dan zo bijzonder naast alle andere make-upmerken? Well, we can tell you. Flower Beauty is 100% dierproefvrij en is absoluut betaalbaar. Daarnaast straalt het merk één en al luxe uit en heeft voor ieder wat wils.

Flower Beauty is vanaf nu exclusief te koop bij een aantal geselecteerde Kruidvatwinkels in Nederland en België. Daarnaast is er een bepaalde selectie van het merk te koop, waaronder de Forever Wear Longwear Eyeliner, de Lash Warrior Mascara en de Light Illusion Foundation in verschillende tinten.

De skinny Microbrow Pencil, de Perfect Pout Moisturizing Lipstick in verschillende kleuren én de Scribble Sticks zijn wereldwijd exclusieve producten en enkel te koop via Flowerbeauty.com.

Bron: Flower Beauty

Kruidvat

Trommel dus je vriendinnen op, en ga met elkaar naar de dichtstbijzijnde Kruidvat om vervolgens als één van de eerste de mooie producten van Flower Beauty te scoren. Wedden dat je hierna nooit meer zonder wil? 😉

Lees ook: Beautynieuws: House of Rituals opent haar deuren in hartje Amsterdam

Reageer op artikel:
Beautynieuws: Flower Beauty is vanaf deze week te koop exclusief bij Kruidvat
Sluiten