Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 7 feb 2017

Welkom in de meest fluffy stad op aarde met de schattigste vosjes: Fox Village

Vind je alles wat fluffy is ook helemaal fantastisch? Dan is dit misschien wel jouw droomplek op aarde. Want wat is er beter dan een stadje vol met schattige vosjes, die een staart hebben waar je nu meteen mee wilt woelen? Welkom in Fox Village, de meest fluffy stad op aarde.

Droom je ervan om in een stad te wonen met alleen maar schattige, zachte dieren om je heen? Misschien zijn vosjes niet de eerste dieren waar je aan denkt. Maar als je de beelden ziet dan kan het niet anders: dan wil je er meteen naartoe. Vosjes zijn gewoon té lief. Kijk maar eens naar dit schattige stel fluffy vosjes, ze zijn om op te eten:

Deze vacht wil je toch héél graag even aaien:

De magische oase met vosjes heet Fox Village ligt om precies te zijn in Japan. De vosjes zijn niet tam, maar dartelen maar wat graag om je heen. In Japan geloven ze dat de vosjes de boodschappers zijn van vruchtbaarheid, welvaart en rijst. Wij vinden ze vooral heel erg fluffy. Boek gauw een ticket naar Japan, want naast Fox Village hebben ze er ook een katteneiland én een konijneneiland. Vergeet een zonvakantie, een fluffy vakantie is wat je wilt.

Ah, nog een filmpje dan, omdat ze zo onwijs cute zijn:

Nog meer cuteness: Zo leuk: Je kunt nu wandelen met wollige alpaca’s

Reageer op artikel:
Welkom in de meest fluffy stad op aarde met de schattigste vosjes: Fox Village
Sluiten