Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 22 mrt 2018

Dreamjob! Flügel is op zoek naar een fulltime Flügel eend

Je hoeft niet meer verder te zoeken naar een baan want wij hebben de perfecte functie gevonden voor jou. Bij Flügel zijn ze op zoek naar een party animal die fulltime als Flügel eend aan de slag wilt gaan. Dat wil toch iedereen.

Dit is je kans op een fulltime baan als Flügel eend. Stel je eens voor hoe jouw LinkedIn profiel er straks uit komt te zien. Wij zijn jaloers.

Je werkzaamheden als Flügel eend

Als jij van een feestje houdt zullen de werkzaamheden van een Flügel eend je als muziek in de oren klinken. Je zal gaan onderzoeken welke dansjes het beste aanslaan bij het publiek, je wordt het hoofd van de social media campagnes en het is belangrijk dat je diverse poses kunt aannemen tijdens fotoshoots.

Daarnaast zoekt Flügel iemand die ook wil meedenken over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van een Flügel eend de komende jaren. En je bent natuurlijk verantwoordelijk voor het eendenpak.

De Flügel eend vacature

Het is een fulltime baan van 40 uur per week en je krijgt er ook nog eens voor betaald. Dreamjob. Hier kun je solliciteren op de functie.

Reageer op artikel:
Dreamjob! Flügel is op zoek naar een fulltime Flügel eend
Sluiten