Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 6 feb 2019

Flügel roombroodjes! Precies wat je nodig hebt om Carnaval door te komen dit jaar

Om ons carnavalfeest dit jaar compleet te maken heeft Bakker Bart en wel héél speciaal broodje aan het assortiment toegevoegd. Vanaf volgende week scoor je bij een aantal filialen namelijk een ‘Roombroodje Flügel’ en eerlijk, dat is precies wat jij nodig hebt om de carnavalsdagen door te komen.

Wij weten wel waar we volgende week voor de deur staan. Bakker Bart natuurlijk, want zo’n Flügelbroodje wil natuurlijk niemand mislopen.

Roombroodje Flügel van Bakker Bart

Om ons carnavalsfeest nóg onvergetelijker te maken dan ooit te voren heeft Bakker Bart deze heerlijke Flügel broodjes op de markt gebracht. In plaats van een normale roomboter vulling hebben ze de broodjes nu gevuld met een crème gemaakt van het knalrode zoete shotje en het water loopt ons nu al in de mond.

De Flügelbroodjes zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij Bakker Bart Doetinchem, Bakker Bart Oosterhout en Bakker Bart Gorinchem. Reden genoeg om in de auto te springen naar één van deze steden en genoeg broodjes in te slaan om je vriendinnen te trakteren op deze heerlijke delicatesse.

Rechtstreeks met een broodje Flügel in je hand naar het carnavalsfeest. Hier vier je dat:

Alaaf! Dit is het programma van alle grote carnavalssteden van dit jaar

Reageer op artikel:
Flügel roombroodjes! Precies wat je nodig hebt om Carnaval door te komen dit jaar
Sluiten