Renée
Renée | LinkedIn Life 23 okt 2018

Shoppen maar! Alleen VANDAAG alles voor €1 bij Flying Tiger

Pak je tas, sleutels en pinpas en hol snel naar Flying Tiger met de meiden. De winkel bestaat vandaag tien jaar in Nederland en hé, dat laat je niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom kost alleen vandaag alles in de winkel maar één euro. EEN EURO. Deze korting wil je.

Bij Flying Tiger kun je terecht voor alle hebbedingetjes waarvan je niet eens wist dat je het nodig had. Van kerstbal tot tools voor in de keuken, bij deze mix van IKEA en Xenos scoor je altijd. Helemaal nu alles maar een euro kost.

Mega Flying Tiger korting

Deze mega Flying Tiger korting geldt trouwens alleen vandaag, omdat een verjaardagsfeestje natuurlijk maar één dag duurt. In de 23 Nederlandse filialen mag je maximaal vijf items in je mandje stoppen die je voor een eurootje afrekent. Dit klinkt toch als de ultieme droom?

Het wordt ongetwijfeld hartstikke druk in de winkel, maar wie weet steek jij je kamer helemaal in het nieuw voor vijf euro dankzij deze korting. Dat is best een kijkje waard. Helemaal als je Primark taferelen gewend bent, sla jij jezelf hier vast doorheen.

Het is feest! We vieren onze tiende verjaardag in Nederland. We doen dat door alleen vandaag alle items in de 23…

Geplaatst door Flying Tiger Nederland op Maandag 22 oktober 2018

Zeg maar doei tegen ladders met de nieuwe panty’s van Primark

Reageer op artikel:
Shoppen maar! Alleen VANDAAG alles voor €1 bij Flying Tiger
Sluiten