Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 28 mei 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi en Lidl van week 22

Het is weer maandag, klaar voor een nieuwe week? Om het leed wat te verzachten hebben we vast de allervetste aanbiedingen uit de folder voor je op een rij gezet. En geloof ons, de meeste goodies wil je vandaag nog gaan kopen.

Folder aanbiedingen van Aldi

Heerlijk om jezelf lekker te verzorgen en verwennen. Bij Aldi kun je deze week een manicure- en pedicureset ineen kopen voor maar 15 euro. Er zitten verschillende opzetstukjes bij zodat je je nagels perfect kunt stylen.

En als je dan lekker hebt gedoucht en je nagels netjes hebt gedaan is niks zo lekker als onder een satijnen dekbedje kruipen. Aldi verkoopt deze week drie verschillende kleurtjes vanaf 17 euro. Slaap lekker.

Tijd om je inrichting een upgrade te geven met persoonlijke gadgets. Op dit letterbord kun je eindeloos veel (hilarische) teksten zetten om je lover mee te verrassen. Deze week is hij in de aanbieding bij Aldi voor maar 12 euro.

Lightboxen zie je all over op Pinterest verschijnen en wij snappen wel waarom. Je hebt ze met een letterpakket, maar er zelf op schrijven is eigenlijk nog veel leuker. Dit tekstwolkje is deze week te koop bij Aldi voor maar 10 euro. Hebben.

Folder aanbiedingen van Lidl

Waaaaat, dit is zó chill. Bij Lidl verkopen ze deze week een opblaasbaar lounge-eiland voor maar 80 euro. Daar ga je dus echt nooit meer vanaf komen. Je kunt er met z’n tweeën op liggen en er zit zelfs een zonneklep op én bekerhouders.

Als je liever ín het water ligt dan op een lounge-eiland is deze floatie wel iets voor jou. Het is een waterhangmat waarmee je lekker koel in het water kunt hangen terwijl je rustig ronddrijft. Uh?! Hebben. Hij kost deze week maar 10 euro.

Je gaat echt serieus inslaan bij Lidl als je deze aanbieding ziet. Vanaf donderdag koop je twee stuks make-up voor maar 3 euro. Kan je meteen je hele beautycollectie uitbreiden.

Woon je in een stad met mooie musea, maar ben je daar nog niet binnen geweest? Herkenbaar. Dankzij Lidl ga je dat nu eindelijk doen want museumkaartjes kosten nu maar 1 euro. En daarvoor wil jij best een dagje rondlopen tussen de mooiste kunststukken in jouw stad.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi en Lidl van week 22
Sluiten