Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 16 apr 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Aldi, Lidl, Action, Blokker en Big Bazar van week 16

We staan vandaag helaas niet te feesten op Coachella, máár het wordt prachtig weer deze week en dat is een reden voor ons eigen feestje. Jurkje aan en blote benen met een wijntje op je balkon én deze handige balkontafel van de Action.

Folder Blokker

Het wordt deze week prachtig weer (lees 27 graden) en dat betekent maar één ding: blote benen. Heb jij je vachtje ook ongegeneerd laten staan in de winter? Je bent echt niet de enige. En Blokker heeft deze aanbieding perfect getimed, want de Philips ladyshave kost deze week maar 17 euro. En je krijgt er ook nog een gratis Nivea pakket bij. Win-win.

Als je haar maar goed zit, ook op vakantie. Om te voorkomen dat je zonder föhn zit in jouw Airbnb of hotel deze zomer, neem je zelf toch gewoon een föhn mee. Deze reisföhn is ideaal, zo hou je genoeg ruimte over voor kleren in je koffer. Hij kost deze week 20 euro en ook hier krijg je een gratis Nivea pakket bij.

Om het feest deze zomer compleet te maken heb je echt een popcornmachine nodig (zie foto bij het artikel). Deze kost 20 euro, en dat is weinig geld voor véél plezier.

Folder Big Bazar

Vroeger werd je gek van je moeder die jou om het kwartier opnieuw wilde insmeren. Inmiddels weet je natuurlijk wel hoe belangrijk dat is voor je huid. De zon gaat volop schijnen deze week, dus jij mag volop smeren. Bij Big Bazar zijn deze week Nivea zonnebrand- en spray producten in de aanbieding en scoor jij twee flesjes voor 10 euro.

Folder Action

Heb je geen tuin, maar wel een balkonnetje? De Action heeft een briljante tafel in de folder staan om de ruimte op jouw balkon zo optimaal mogelijk te benutten. Dit rekje is een inklapbare tafel die je aan de reling van je balkon kunt ophangen en makkelijk weer inklapt. En dat voor maar 6,45 euro. Zei daar iemand BBQ?

Folder Aldi

Aldi heeft deze week Converse sneakers in de aanbieding. Ja, de echte natuurlijk. De winkel verkoopt het hoge en lage model in de kleuren zwart, wit, donkerblauw en donkerrood. De lage modellen kosten 45 euro en de hoge modellen 48 euro. Even ter vergelijking, op de Converse website kosten ze 65 en 90 euro.

Folder Lidl

Heb jij tickets voor Lowlands, Solar of Down the Rabbit Hole? Lucky you. Festivals met campingovernachting zijn namelijk echt de leukste van allemaal. Wij hebben alvast wat festival-proof campingspullen voor je gespot bij Lidl. Zoals dit tentje mét verduistering van 70 euro en een warme slaapzak voor maar 18 euro.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Aldi, Lidl, Action, Blokker en Big Bazar van week 16
Sluiten