Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi, Lidl, Action, Blokker en Xenos van week 19

We hebben een prachtig weekend gehad met veel zon waarin we onze vrijheid hebben gevierd. Er is nog één plek waar je je heerlijk vrij voelt, op vakantie. Met deze handige rolkoffers neem je extra veel mee en op de wereldmap van kurk prik je de leukste polaroids van je reizen. Dit zijn de tofste aanbiedingen van week 19:

Folder van de Aldi

Bij de Aldi hebben ze deze week weer hele leuke lampionnetjes in de aanbieding vanaf 3 euro per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurtjes en printjes, waaronder flamingo’s, ananasjes, stipjes en snoepige uni kleuren.

Ga je bijna op vakantie en ben je nog op zoek naar een kofferset? Bij de Aldi zijn deze week twee verschillende koffers in de aanbieding, een kleine voor in het handbagagerek en een grote voor in het ruim. De kleine kost 40 euro en de grote 60. Dan kun je nóg meer shoppen op vakantie.

Muggen zijn misschien wel de meest irritante insecten in de zomer. Zeker als je ‘s avonds laat buiten zit of in bed ligt en ze komen op het licht van je telefoonscherm afgevlogen. Met dit anti-muggenapparaat van 9 euro heb je daar geen last mee van. Hebben.

And I will alwaaaaaaays, love you-ouuuuuu… Mega fan van karaoke? Dan ren je vast als een dolle naar de winkel om deze aanbieding te scoren. Bij de Aldi is deze week een karaoke microfoon in de aanbieding in de kleuren zilver, goud en roseé goud. OMG. Je kunt er acht uur lang onafgebroken mee karaoken en hij kost maar 20 euro.

Folder van de Xenos

Deze backpack hangmat is zo klein dat je hem makkelijk mee kunt nemen op reis. Je hangt hem makkelijk op van boom naar boom zodat je de hele vakantie met een boekje in je hangmat kunt relaxen. De hangmat is deze week in de aanbieding bij de Xenos voor 7 euro.

Alle toffe reizen die je maakt wil je natuurlijk op een bijzondere manier vastleggen. Hoe leuk als je dat doet met polaroids en deze thuis op een wereldkaart van kurk prikt. Zo kun je elke dag even kijken naar de leukste herinneringen van je vakanties. De wereldkaart kost 10 euro en plak je makkelijk zelf op de muur.

Folder van de Lidl

Laat het kleine kind in je weer even los want wiehoeeee deze waterglijbaan van de Lidl is echt hilarisch. Slide met je vrienden op een warme dag (zoals vandaag) in je bikini zo hard mogelijk over de baan. Gegarandeerd de hele dag pret voor maar 9 euro.

Raffia tassen zijn helemaal hot, dat zijn van die leuke gevlochten strandtassen die je vroeger als kind misschien ook al had. Zara, Mango, Bershka, alle winkels hebben gevlochten tassen in hun collectie zitten. En bij de Lidl hebben ze ook van die schattige raffia tasjes, alleen kosten ze hier maar 5 euro. Je kunt kiezen uit vier verschillende modelletjes.

Folder van de Action

Bij de Action hebben ze deze week een glow & highligter palette in de aanbieding voor maar 2 euro. Elk palette heeft zes verschillende kleurtjes in koele of in warme tinten. Wauw.

Zin om je huis op te knappen? Met deze white, blue of greywash verf in vintage look maak je van jouw meubels de leukste eye catchers van je huis. Saaie bruine kast in je woonkamer staan? Even opschuren met wat schuurpapier, en zet er een mooie laag verf overheen. Deze week in de aanbieding voor maar 2,50 euro per pot.

Folder van de Blokker

Yes, hij is er weer. De opblaasbare jacuzzi is elk jaar weer een hit, en dus ook altijd snel uitverkocht. Bij de Blokker is deze week een spa-jacuzzi in de aanbieding van 500 voor maar 350 euro. Heerlijk om met je vriendinnen in te relaxen. De actie loopt van 7 tot en met 13 mei.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi, Lidl, Action, Blokker en Xenos van week 19
Sluiten