Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat en HEMA van week 20

Vanmorgen voelde het nog koud aan op de fiets maar als het goed is wordt het vanmiddag lekker warm (lees: 27 graden). Zo warm dat je in een bikini op een strandlaken kan liggen. Bij de Aldi hebben ze deze week ronde Ibiza kleedjes in de aanbieding waar je fashionable op kunt zonnebaden.

De folder van de Aldi

Een leuk strandlaken kan niet ontbreken op het strand. Zeker als je toffe foto’s voor Instagram gaat maken wil je natuurlijk wel op een hip Ibiza kleedje zitten. Bij de Aldi zijn deze week ronde handdoeken verkrijgbaar in drie verschillende printjes: flamingo’s, watermeloenen en een zwart-wit paisley printje. De strandlakens kosten 13 euro per stuk.

De folder van de Lidl

Je had hem natuurlijk voor je moeder kunnen kopen voor Moederdag, maar het wordt tijd dat je zelf ook goeie schoonmaakgadgets aanschaft. Met deze stoomborstel stoom je super snel de kreukels uit je mooi blouse, dan hoef je hem niet meer in de douche te hangen. Het apparaatje kost deze week 25 euro bij de Lidl.

De folder van de Action

Een opblaasbare jacuzzi is natuurlijk hartstikke leuk, maar er echt in zwemmen kan niet. Ben jij sportief en wil je lekker baantjes trekken in een zwembad? Bij de Action is deze week een drie meter lang zwembad in de aanbieding voor maar 53 euro.

De folder van de HEMA

Leuke jongen ontmoet op Koningsdag? Zul je altijd zien dat hij ver weg woont. Bij de HEMA zijn deze week weer treinkaartjes in de aanbieding waarmee je een hele dag door Nederland kunt reizen. De kaartjes kosten 19 euro per stuk en je krijgt er nu ook 25 gratis fotoafdrukken bij. Kun je meteen een leuke foto van jullie samen inlijsten.

Ben je bijna jarig? Of heb je gewoon zin in een feestje? De HEMA verkoopt een super schattige piñata eenhoorn die je echt op je feestje wil hebben hangen. Kijk hoeveel schattigheid je krijgt voor 7,50 euro.

De folder van het Kruidvat

Aan dit pegboard van het Kruidvat kun je allerlei leuke dingen hangen en pimp je binnen no time een saaie muur. Hang er leuke souvenirs aan van bijzondere reizen of gebruik hem om je sieraden aan op te hangen. Handig.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat en HEMA van week 20
Sluiten