Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 21 mei 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi, Lidl en Action van week 21

Yes, je bent vandaag nog een dagje extra vrij. De zon schijnt, het is lekker warm en je bent met je beste vriendinnen. Een strandfeestje maak je compleet met een leuke floatie van de Action en een filmavondje met de leukste Disney films. De folders staan deze week bomvol goede aanbiedingen:

De folder van de Aldi

Ja hoor, hij is er eindelijk ook weer bij de Aldi. Een super de luxe opblaasbare jacuzzi om in je eigen tuin op te zetten. Nu hoef je nooit meer naar de sauna en geef je de leukste tuinfeestjes van allemaal. Hij is vanaf zaterdag 26 mei in de aanbieding voor maar 300 euro.

Wil je overal kunnen heerlijk chillen zonder op een kleedje op de grond te moeten liggen? Dan is een air lounger echt voor jou gemaakt. Je rent een stukje met de zak in je hand en hij vult zich meteen met lucht waardoor je een enorme zitzak hebt. Vanaf donderdag scoor je er een voor 13 euro bij de Aldi.

Als je plannen hebt om lekker op de bank te hangen en Disney films te kijken (wat wij je echt niet kwalijk nemen) kun je je filmassortiment snel nog even uitbreiden met wat nieuwe films. Bij de Aldi kun je deze week voor 8 euro de volgende films kopen: Finding Dory, Big Hero, The Good Dinosaur, Frozen, Inside Out, Zootropolis en Vaiana.

Ga je bijna op vakantie? Vergeet dan niet deze föhn en stijltang van je checklist af te vinken. Deze haartstyling producten zijn gemaakt in mini formaat zodat jij meer ruimte overhoud in je koffer voor extra outfits. Win-win.

De folder van de Lidl

Deze zomer zijn er weer tal van leuke festivals die je af kunt gaan in Nederland. Dat doe je natuurlijk in stijl, en deze LED sneakers zijn daar perfect voor. Als je erop danst komen er lichtjes uit de schoenen, en nee daar ben je echt nog niet te oud voor. Deze week kosten ze maar 20 euro bij de Lidl. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 41.

Wel zo lekker om cocktails koud te drinken. Als je naar het park gaat met vriendinnen om daar een lekker borreltje te drinken prop je alles in deze koelrugtas zodat je een heerlijk koude Mojito kunt drinken. De koeltas is deze week in de aanbieding voor 13 euro.

De folder van de Action

Je hebt nooit genoeg floaties en bij de Action hebben ze nog een paar nieuwe designs toegevoegd aan hun collectie, waaronder een mega groot ijsje. Of dobber jij liever rond op een zeemeermin? Deze week zijn ze in de aanbieding en de prijzen verschillen van 3 tot 4,95 euro.

Als je geen geduld hebt om op een luchtbedje rond te dobberen kun je natuurlijk ook lekker sportief gaan supboarden. Met een peddel in je hand leg je razendsnel een lange afstand af op het water terwijl je bruin wordt. De Action verkoopt deze week een opblaasbaar supboard voor maar 138 euro.

Kan jouw kamer wel een upgrade gebruiken? Dit industriële nachtkastje geeft het een Scandinavische uitstraling, en dat is hartstikke hip. Heel leuk kom een vaasje met wat bloemen op te zetten. Het ladekastje kost deze week maar 14,95 euro bij de Action.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij de Aldi, Lidl en Action van week 21
Sluiten