Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 9 juli 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 28

Het is weer maandag en de folders staan bomvol leuke aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi en Lidl? Beautify zet het voor jou op een rijtje.

Folder aanbiedingen Lidl

Durf je toe te geven dat je misschien niet de meest georganiseerde persoon op aarde bent? Dan is er goed nieuws. Dankzij de nieuwe folder aanbiedingen van Lidl weten we nu hoe je dat aan kunt pakken. Heb je te veel spullen in je badkamer? Dankzij de ophangorganiser (11,99 euro) heb je je leven iets meer op orde.

Wie vakantie plannen heeft moet zeker nog even langs Lidl gaan. Daar verkopen ze nu iets geniaals: after sun shower foam. Hoe lekker klinkt dat? Het kost 1,99 euro.

folder aanbiedingen lidl

Misschien krijg jij het wél voor elkaar om ondanks de warme temperaturen te sporten. Ben je toevallig nog op zoek naar een nieuwe sportbroek, maar heb je even niet het geld voor een Nike legging? Lidl verkoopt nu hardloopleggings voor 6,99 euro. Koopje.

Je bent bij de supermarkt ook aan het goede adres voor gezellige lampjes die lekker veel sfeer geven. De solar lichtketting mét lampionnen kost 5,99 euro en geeft je kamer of tuin in één keer veel gezelligheid. We zijn nu al fan.

folder aanbiedingen lidl week 28

Folder aanbiedingen Aldi

Nu we het toch over het gezellig maken hebben, bij Aldi ben je ook aan het goede adres. In de folder aanbiedingen van deze week spotten we namelijk allemaal gezellige spulletjes. Van lijsten tot decoratie en vazen: als je van de maritieme stijl houdt, wil je zeker een kijkje nemen.

En pssst: heb je festivalplannen inclusief overnachting? Dan is de handige festival- en campingkit (2,99 euro) handig. De inhoud bevat 2 XXL-handdoeken, 10 verfrissende handdoeken, deo en desinfecterende doekjes. Handig.

folder aanbiedingen aldi

Aldi verkoopt deze week super lekkere snoepjes. Zeker als je fan bent van zure matten en gevulde stiften wil je vast een doos (1,99 euro) mee pikken.

Vaderdag is natuurlijk allang geweest, maar mannen hebben altijd ondergoed nodig. Nu koop je bij de supermarkt drie Armani onderbroeken voor 26,99 euro. Je kent vast een man die hier blij van wordt.

folder aanbiedingen aldi week 28

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 27

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 28
Sluiten