Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 4 juni 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 23

Het weekend is voorbij, de maandag is weer begonnen, en dat betekent één ding: nieuwe weekaanbiedingen. De folders staan weer vol leuke aanbiedingen en ons oog viel op een spótgoedkoop tripje naar Parijs. Oui, oui.

Folder aanbiedingen van Aldi

Je bent echt niet te oud voor een ouderwets potje waterballonnen smijten. Wil jij weten hoe je kunt winnen? Met deze bunch-o-balloons vul je binnen één minuut honderd waterballonnen. Aanvalleeeeen. In de folder aanbiedingen van deze week kosten ze bij Aldi per set 7 euro.

De zomer moet nog beginnen, maar je schuur puilt waarschijnlijk al uit van de zwembad musthaves. Dan kan deze waterglijbaan (zie foto hieronder) er ook nog wel bij. Zorgt gegarandeerd voor een hilarische middag met je besties. En dat voor maar 10 euro.

Het ziet er misschien een beetje creepy uit op de foto, maar met dit snorkelmasker kun je eindelijk op zoek naar het mooiste visje van de zee: Nemo. De snorkels kosten 20 euro per stuk.

Folder aanbiedingen van Lidl

En onder het mom van ‘deze had je nog niet genoeg’ verkoopt de Lidl deze week weer opblaasbare flamingo’s en unicorn’s voor 20 euro. Jij ziet jezelf al lekker ronddobberen op een floatie in de Middellandse Zee.

Een betere aanbieding zijn we nog nooit tegengekomen in Lidl folder. Bij de supermarktketen kun je nu een stedentrip naar Parijs boeken vanaf 25 euro. Je kunt twee, drie of vier dagen in de stad verblijven en het tripje is inclusief hotel en ontbijt. Op deze website van Lidl kun je je reisje boeken.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 23
Sluiten