Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 19 mrt 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Lidl, Action, Aldi en Blokker van week 12

Nieuwe week, nieuwe folder. Je weet inmiddels wel wat dat betekent. Wij hebben voor jou alvast de tofste aanbiedingen van week 12 op een rijtje gezet. Met deze week onder andere gi-ga schattige lampjes van de Action.

Folder van de Lidl

Zo irritant als je nét in de trein zit en je telefoon is al bijna leeg. Of als je op zoek moet naar een lunchcafé met een tafeltje naast het stopcontact. Jij hebt écht een powerbank nodig als dit jou vaak overkomt. Bij de Lidl kun je er deze week een kopen voor maar 8 euro. De powerbank is er in drie verschillende kleuren: grijs, blauw en zwart.

Folder van de Action

Om jouw huis helemaal zomerproof te maken kunnen deze schattige lampjes echt niet ontbreken. Dit snoer met 20 LED-lampjes staat hartstikke leuk naast jouw bed. Je kunt kiezen uit ananasjes, palmbomen, flamingo’s en cactussen. De lampjes kosten 1,50 euro.

Folder van de Aldi

Aldi heeft zich net als velen laten inspireren door Givenchy. Vanaf donderdag 22 maart kun je deze boots met gespen kopen voor maar 20 euro. Ter vergelijking, die van Givenchy kosten 995 euro. Slik.

Folder van de Blokker

Deze schommelstoel van de Blokker gaan wij dus echt niet in onze tuin te zetten. De stoel is namelijk nog veel mooier als eyecatcher in je woonkamer. Deze week is de stoel een stuk goedkoper dan normaal en kost hij nog maar 90 euro.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Lidl, Action, Aldi en Blokker van week 12
Sluiten