Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 26 mrt 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Lidl, Aldi, Action en Xenos van week 13

We hebben weer een aantal toffe aanbiedingen gevonden in de folders van week 13. Daarmee maak je jouw Paasbrunch voor aankomend weekend compleet en kun je je huid optimaal verzorgen met een gezichtssauna. Hebben.

Folder van de Lidl

De Lidl heeft altijd de meest fantastische producten in de aanbieding, en deze week staat de folder bomvol producten om jezelf mee te verwennen. Deze gezichtssauna is echt hemels. Het apparaat heeft zelfs een functie om je handdoek op te warmen en het is heerlijk om die over je gezicht te leggen om even te ontspannen. De gezichtssauna kost 25 euro.

Als je je opmaakt wil je natuurlijk zeker weten dat je make-up goed zit en niet dat je met een oranje masker de deur uit stapt. Thuis heb je vaak één vaste plek waar je je opmaakt, omdat het licht daar het beste is. Deze make-up-lamp is echt heilig, want je kunt hem op elke spiegel plakken en in dit licht zie je perfect hoe je make-up zit. Hij kost deze week maar 13 euro.

Folder van de Aldi

Het is bijna Pasen en dan kunnen we weer heerlijk met onze familie aan tafel schuiven voor een uitgebreide lunch. Deze paasbroodjes van de Aldi zijn mega schattig en smaken lekker zoet. Een zakje kost 1,70 euro.

De paashaasbroodjes beleg je natuurlijk met paashaaskaas. Jummie, 1,90 euro.

Folder van de Action

Deze bluetooth oortjes zijn super fijn omdat je ze met je telefoon of laptop connect in plaats van ze er in te steken. Handig als je gaat hardlopen of als je achter je laptop vandaan kruipt om een kopje koffie te zetten. Ze zijn deze week in de aanbieding bij de Action voor 5,80 euro.

Folder van de Xenos

Laatst schreven we al een artikel over luchtplanten. Want ja, die wil je echt hebben als alle normale planten bij jou doodgaan. En hoe leuk is deze hangende bol om ze in te doen? Deze week in de aanbieding bij de Xenos voor 5,60 euro.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Lidl, Aldi, Action en Xenos van week 13
Sluiten