Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 3 apr 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Aldi, Action, Lidl en Xenos van week 14

We hopen natuurlijk dat aankomend weekend de zon volop gaat schijnen. En dan kun je maar beter voorbereid zijn. Bij de Action is een Air Lounger in de aanbieding en de Xenos verkoopt toffe opblaasbare luchtbedden. Dit zijn de chillste aanbiedingen van week 14:

Folder van de Lidl

Heb jij je aanrecht nog vol met vuile borden staan na de paasbrunch dit weekend? Bij de Lidl scoor je deze minivaatwasser, hoe handig. Hij past makkelijk op je aanrecht want hij is maar 55 centimeter breed. De vaatwasser kost 189 euro.

mini vaatwasser

Folder van de Xenos

Je kan niet meer naar het zwembad of strand gaan zonder een schattig opblaasbaar luchtbed. Op deze enorme roze schelp van de Xenos kun je urenlang blijven dobberen. Heerlijk toch. Het luchtbed kost 20 euro.

opblaasbaar luchtbed

In deze toffe mini flamingo blijft jouw drankje lekker koud ronddobberen in het water. Liever een unicorn of een pauw? Kan ook, ze kosten 2 euro per stuk.

opblaasbare drinkhouder

Folder van de Action

De zomer is in aantocht, sterker nog, dit weekend kunnen we gaan genieten van de zon. En dat doe je met je vriendinnen in de tuin, op je balkon of in een park. Hoe chill als jij deze Air Lounger meeneemt die je makkelijk opzet. Hij kost maar 12,95 euro en is verkrijgbaar bij de Action.

Folder van de Aldi

Bij de Aldi zijn deze week de waszakken in de aanbieding. Handig want je wilt die mooie BH’s niet verwassen en ook je witte sneakers kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken. Er zijn verschillende waszakken verkrijgbaar en ze kosten 2 euro per stuk.

waszakken Aldi
Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Aldi, Action, Lidl en Xenos van week 14
Sluiten