Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 16 jul 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi, Lidl en Blokker van week 29

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi en Lidl? Beautify zet het voor jou op een rijtje.

Folder aanbiedingen Lidl

In recepten zie je ze steeds meer: zoodles. Oftewel: noodles gemaakt van courgette. Maar hoe krijg je er van die mooie dunne pastasliertjes van? Met een zogenaamde ‘spiralizer’. Deze is normaal gesproken vrij duur, maar bij Lidl kost hij nu maar 24,99 euro.

En da’s nog niet alles, want je kunt jouw zelfgemaakte gezonde hapje opeten met een goed glas gekoelde rosé. Heerlijk voor de warme dagen. Deze week koop je twee flessen Portugese rosé voor 6,00 euro.

Aanbiedingen 

Folder aanbiedingen Aldi

Nu het warme weer nog blijft (mogen we even een momentje voor deze perfecte zomer?), liggen we het liefst zoveel mogelijk op het strand. Een fijne strandtas is dus geen overbodige luxe. Bij Aldi scoor je nu een vrolijke én betaalbare rieten exemplaar, voor maar 11,99 euro.

Folder aanbiedingen Blokker

Je dagje strand wordt nog leuker met de strandlakens van Blokker. Niet saai en standaard, maar origineel en zomers. Want de strandlakens zijn verkrijgbaar in de vorm van een ijsje, een watermeloen, een ananas en een avocado. Wil je hebben. Per stuk maar 29,99 euro.

Dit vind je vast ook leuk: Single? Op déze Europese stranden heb je de meest kans om de ware liefde te vinden

 

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi, Lidl en Blokker van week 29
Sluiten