Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 20 aug 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van Lidl en Aldi van deze week 34

Het is maandag en dat betekent dat de folder van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi en Lidl? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 34 voor jou op een rijtje. Koopjesjagers, deze is voor jullie.

Folder aanbiedingen van week 34 van Lidl

De Lidl lijkt niet te stoppen de laatste tijd. Keer op keer weet de Duitse supermarkt ons weer te verbluffen met een briljante collectie. Zo staat er in de folder aanbiedingen van week 34 een roze (!) koelkast, in de stijl van de dure en gewilde Smegg koelkasten. Maar deze is zachter geprijsd, want het koelkastje kost maar 199 euro.

Maar er is meer. Want wanneer jij je interieur van een make-over wilt voorzien, kun je zeker je slag slaan bij Lidl. In de folder vind je geweldige stoelen, die net zo goed uit een design woonwinkel zouden kunnen komen. Deze schommelstoel heb je voor 79,99 euro in huis staan.

Toe aan nieuwe sneakers? Geen probleem. Bij Lidl staan er in de folder aanbiedingen van week 34 zwarte Nike Free Run schoenen voor een veel lagere prijs dan normaal: namelijk maar 49,99 euro. Ze zitten héél lekker en zijn super gemakkelijk te stylen, dus inslaan die handel.

Folder aanbiedingen Aldi

Er is geen ontkomen meer aan: de herfst nadert. Een regenjas is dus geen overbodige luxe. De dure Rains regenjassen zijn onwijs leuk,  maar bij Aldi vind je nu een goedkoper alternatief. Verkrijgbaar in drie kleuren, net zo leuk en slechts 19,99 euro.

Je kunt nooit genoeg goed basics hebben. Al helemaal niet wanneer ze lekker geprijsd zijn, maar niet minderen op de kwaliteit. Bij Aldi koop je nu twee zwarte of witte basic t-shirts voor 5 euro. Dat is een mooie deal, toch?

Love it! Dit zijn de leukste haarkleur trends voor de herfst

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van Lidl en Aldi van deze week 34
Sluiten