Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van Lidl, Aldi en Blokker van deze week 35

Maandag betekent naast heel veel behoefte aan koffie, dat er nieuwe aanbiedingen van je favoriete budgetwinkels zijn.  Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi, Lidl en Blokker? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 35 voor jou op een rij.

Folder aanbiedingen van week 35 van Lidl

De zomer is bijan voorbij, maar een beetje fit blijven in de herfst en winter is niet verkeerd, toch? Bij Lidl scoor je in de folder aanbiedingen van week 35 mooie sportkleding. Verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en prints, dus voor ieder wat wils. Van sportleggings tot sporttops en -bh’s, begint de prijs rond de 6,99 euro.

Folder aanbiedingen Aldi

All-Stars kunnen bij iedere outfit. Of het nou een rokje, pantalon of simpele jeans is. De gympen zijn normaal gesproken best duur, maar bij Lidl koop je ze nu stukken goedkoper. Het lage model scoor je er namelijk voor 44,99 euro en het hoge model voor 49,99 euro. Scheelt toch weer twee tientjes.

Nu de koudere dagen en nachten voor de deur staan, is een lekkere dikke deken geen overbodige luxe. Lekker om onder te kruipen op de bank. Maar ook heerlijk als extra laagje voor in bed. De ‘multideken’ is 260 bij 240 centimeter en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En de prijs? Die is zoals je gewend bent van Aldi lekker laag: want je koopt de deken voor 14,99 euro.

Folder aanbiedingen Blokker

Er is natuurlijk niks mis mee om af en toe een frietje naar binnen te werken, maar als je het meerdere keren per week wilt doen is een gezondere variant misschien wel welkom. Bij Blokker koop je nu een Airfryer, waarmee je zonder frituurvet toch snacks krokant kunt krijgen. Je koopt hem voor 40 euro.

Waaaaat? Je kunt nu je lunch meenemen in deze doorzichtige fanny pack

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van Lidl, Aldi en Blokker van deze week 35
Sluiten