Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 36 van Lidl, Aldi en Blokker

Maandag betekent naast heel veel behoefte aan koffie, dat er nieuwe aanbiedingen van je favoriete budgetwinkels zijn.  Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl en Blokker? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 36 voor jou op een rij.

Folder aanbiedingen van week 36 van Lidl

De herfst is in aantocht en dus is het tijd om een paar mooie nieuwe schoenen voor het najaar te bemachtigen. Vaak zijn leren schoenen heel duur, maar niet bij de Lidl. Want daar koop je deze super classy enkellaarsjes voor slechts 29,99 euro.

Binnenkort een babyshower op de planning staan? Dan raden we je aan om met gierende banden naar Lidl te racen. Want daar koop je voor een zacht prijsje allemaal babykleertjes van biologisch katoen. Gaat die mommy to be sowieso heel blij mee zijn.

Folder aanbiedingen Blokker

Niet alleen je kledingkast mag langzaam van zomer naar herfst worden veranderd. Ook je huis kun je van een kleine update voorzien. Een paar kaarsen, een nieuwe vaas of een lekker plaid kan je huis al heel snel omtoveren tot een herfstig en knus plekje. Bij Blokker scoor je nu alle vazen met 30% korting.

 

En ook de rustieke kaarsen kun je deze week het beste bij Blokker inslaan. Want je krijgt er de tweede gratis. Heb je gelijk een mooi voorraadje, voor als de donkere avondjes weer echt beginnen. 

Maar er is meer. Want een goede themosfles is geen overbodige luxe, als je vroeg de deur uit moet en het buiten koud is. In plaats van iedere dag koffie te kopen, kun je gewoon je eigen warme drank meenemen. Scheelt je nog geld ook. Deze roze themosfles kost maar 4,99 euro.

Dit zijn de komende bioscoopfilms van 2018 die je wil zien met je girls squad

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 36 van Lidl, Aldi en Blokker
Sluiten