Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 10 sep 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 37 van Lidl, Aldi en Blokker

Maandag betekent naast heel veel behoefte aan koffie, dat er nieuwe aanbiedingen van je favoriete budgetwinkels zijn.  Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Aldi en Blokker? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 37 voor jou op een rij.

Folder aanbiedingen van week 37 van Lidl

Lidl flikt het weer. Je kunt bij de budget supermarkt voor een lekkere prijs een hele nieuwe herfst garderobe samenstellen, met de nieuwe collectie van Heidi Klum. Trenchcoats, enkellaarsjes, pantalons en classy shirts; je scoort ze allemaal bij Lidl.

Folder aanbiedingen van week 37 van Aldi

Zin om je huis wat knusser te maken, nu je weer meer binnen zit met de donkere avondjes? Dan zit je bij Aldi goed. Je koopt er namelijk nu een trendy light box, die je zelf van een leuke tekst of quote kunt voorzien. Hij is 30 x 21 x 6 centimeter. En de prijs? Die is heel fijn, want je koopt hem voor maar 9,99 euro.

Folder aanbiedingen van week 37 van Blokker

Als je binnenkort een feestje op de planning hebt slaan, kun je het beste met gierende banden naar Blokker racen. Want daar scoor je deze week alle feestartikelen met een flinke korting: namelijk 2+1 gratis. En de artikelen zijn zó leuk. Denk aanrazen ballonnen die het woord ‘party’ spellen, vrolijke bekertjes en glitterrende slingers. Hollen, dus.

Mmm, deze carpaccio bloemkoolpizza is té lekker en ook nog eens goed voor je

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 37 van Lidl, Aldi en Blokker
Sluiten