Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 17 sep 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 38 van Lidl, Aldi en Kruidvat

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Aldi en Kruidvat? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 38 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 38

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen van week 38 van Lidl

De Lidl weet dat planten onderhouden een helse klus is. Gelukkig maken ze het jou en je plantenhartje een stuk makkelijker je groene vriend te onderhouden. Een cactus is namelijk zoveel werk nog niet en daarom wordt het rennen naar de winkel voor deze 3 euro variant.

folder aanbiedingen van week 38

Folder aanbiedingen van week 38 van Aldi

Voor maar 3,99 euro bestel je deze cocktailflessen. Zo kunnen jij en je vriendinnen goed het weekend inluiden. Of je nu zin hebt in Mojito, Cosmopolitan of Sex on the beach: bij de Aldi moet je zijn.

folder aanbiedingen van week 38

Folder aanbiedingen van week 38 van Kruidvat

Leuk! Je kan nu voor slechts 79,99 euro per persoon drie dagen weg naar een verrassingsbestemming binnen Europa. Je hebt tot en met 9 maart om te gaan, dus tijd om de reis te plannen heb je. Vertrek je op een donderdag, vrijdag of zaterdag dan moet je wel even opletten: je betaalt dan dertig euro meer.

folder aanbiedingen van week 38

Zeg maar dag tegen die te dure lichtboxen. De lichtbox van de Kruidvat kost 6,99 euro en is daarmee wat beter voor je portemonnee. Daarnaast staat deze schattige mini-variant minstens zo leuk in je kamer. Kan jij je lievelingsquote mooi aan iedereen opdringen.

folder aanbiedingen van week 38

Bij Primark scoor je een Disney adventskalender waarmee aftellen naar kerst nog leuker wordt

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 38 van Lidl, Aldi en Kruidvat
Sluiten