Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 24 sep 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 39 van Aldi en Blokker

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi en Blokker? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 39 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 39

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen van week 39 van Aldi

Vorige week kon je cactussen kopen voor een prikkie, deze week zijn een boel andere Instagram-waardige planten te koop. Voor slechts 9,99 euro haal jij een plant in je huis die normaal toch écht wel wat meer kost. En dan krijg je er ook nog een gratis pot bij.

Folder aanbiedingen van week 39 02

Helaas beginnen de dagen kouder te worden en de truien dikker. Deze coltruien zijn perfect voor het weer en voor de prijs van 7,99 euro voor twee paar kan je ze niet in de winkel laten hangen. Wintergarderobe: we komen eraan.

Folder aanbiedingen van week 39

Folder aanbiedingen van week 39 van Blokker

Nieuwe fiets nodig voor aankomend vriendinnen weekend? Deze zwarte variant met witte details is leuk én in de aanbieding. 169 euro moet je neertellen voor je favoriete vervoermiddel. Valt niks van te zeggen.

Folder aanbiedingen van week 39 02

Voor onderstaande keukenmachine betaal je deze week ruim 100 euro minder. Je moet er even wat plaats voor maken in de keuken, maar dan ben jij binnenkort wel de smoothie en açai bowl koningin van je vriendinnen groep.

Folder aanbiedingen van week 39 02

Kruidvat deal: Met deze Kruidvat microfoon win jij elke karaoke avond

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van week 39 van Aldi en Blokker
Sluiten