Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 1 okt 2018

Dit zijn de folder aanbiedingen van week 40 van Aldi, Lidl en Blokker

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi, Lidl en Blokker? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 40 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 40

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben deze herfst:

Folder aanbiedingen van week 40 van Aldi

Het regenseizoen is aangebroken en dus zorgt Aldi dat jij voortaan goed voorbereid die miezer of stortregen instapt. Deze regenponcho’s van 8,99 euro zijn namelijk lekker op knielengte en hebben een capuchon om jouw net gewaste haren te beschermen. Kan jij mooi de regen trotseren en er ook nog eens met droge haren uitkomen.

folder aanbiedingen van week 40

Folder aanbiedingen van week 40 van Lidl

Planten zijn geweldig, maar met dit grauwe weer wil je wellicht wat meer vrolijkheid in je huis. Geen probleem met deze gekleurde orchideeën van de Lidl. Voor slechts 5,99 euro krijgen zowel je kamer als je humeur een boost.

folder aanbiedingen van week 40 01

Folder aanbiedingen van week 40 van Blokker

Je favoriete spellen zijn in de aanbieding. Als je twee spellen koopt, krijg je er één voor de helft van de prijs. Scheelt je toch mooi wat euro’s. En waarschijnlijk wilde je 30 seconds toch al in huis halen (de normale versie én de party versie). Klaar om de avonden nog gezelliger te maken?

folder aanbiedingen van week 40 01

Voor onderstaande airfryer betaal je deze week geen 129 euro, maar 96,75 euro. Hoef jij voortaan geen stap meer te zetten in die kou en regen. Haal friet uit je diepvries en je favoriete maaltijd staat binnen een mum van tijd op tafel. Kan er ondertussen een potje 30 seconds gespeeld worden.

folder aanbiedingen van week 40 01

Fantastisch! Je kunt nu een kerstbal van je kat in de boom ophangen

Reageer op artikel:
Dit zijn de folder aanbiedingen van week 40 van Aldi, Lidl en Blokker
Sluiten