Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 8 okt 2018

Wacht maar tot je de folder aanbiedingen van Blokker, Kruidvat en Lidl ziet

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Blokker en Kruidvat? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 41 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 41

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen week 41 van Lidl

Lidl verkoopt al weken de leukste planten en bloemen. Ook deze week is er weer voor ieder wat wils: kamerplanten, potrozen en coniferen. Sla je slag en haal wat groene vrienden in huis.

folder-aanbiedingen-van-week-41
folder-aanbiedingen-van-week-41
folder-aanbiedingen-van-week-41

Folder aanbiedingen week 41 van Blokker

Wedden dat dit vintage broodrooster er beter uitziet dan alle varianten die je ooit tegen het lijf liep? Je krijgt er gelijk een retro gevoel bij en omdat de waterkoker-variant ook in de aanbieding is, bestel je die er natuurlijk gelijk bij.

folder aanbiedingen van week 41

Folder aanbiedingen week 41 van Kruidvat

Niks leukers dan terugkomen van een vakantie met vriendinnen en terug kunnen kijken op deze topweek door de vele foto’s en filmpjes.

Met deze Ultra HD Waterproof Sportcamera moet dat zeker lukken, want zelfs bij het zwembad kan deze camera zonder zorgen gebruikt worden.

folder aanbiedingen van week 41

Kruidvat denkt deze week aan ons en verkoopt scheermesjes en tampons voor een fijne prijs. Die kan je altijd wel gebruiken in je leven. Normaal zijn ze duur – te duur, vinden wij -, maar door de korting valt het deze week mee. Inslaan dus.

Folder aanbiedingen van week 41
folder aanbiedingen van week 41

Deze alpaca en unicorn deurstopper is alles wat je nodig hebt in je kamer

Reageer op artikel:
Wacht maar tot je de folder aanbiedingen van Blokker, Kruidvat en Lidl ziet
Sluiten