Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 31 dec 2018

Daar gaat je salaris! Deze aanbiedingen van week 1 wil je echt niet missen

Zo ongeveer alle folders van week één staan in het teken van gezonde voornemens (blugh). We moeten het er maar mee doen. Al moeten we zeggen dat die powerfitnesstrampoline van de Aldi een hilarische gadget is waar je ook nog eens hartstikke fit van wordt. We hebben de tofste aanbiedingen van deze week weer voor je op een rij gezet.

Aldi, Lidl en Action spelen natuurlijk in op onze goede (gezonde) voornemens en dat zien we terug in de folders. Gelukkig zijn er ook nog genoeg andere toffe gadgets in de aanbieding komende week.

Folder aanbiedingen van Aldi

Deze powerfitnesstrampoline kost maar €39,99 en daar wordt je ontzettend fit van.

Urban jungle uitbreiden? Deze kamerplanten van Aldi kosten maar €8,99 per stuk.

Folder aanbiedingen van Lidl

Dankzij deze activiteitssensor van Lidl ga je fit het nieuwe jaar in. Je kunt het horloge koppelen aan je smartphone zodat je onder andere je slaapritme kunt bijhouden. Het horloge is deze week in de aanbieding voor maar €24,99.

Een mooie sportoutfit is het halve werk. Als je deze Adidas schoentjes aantrekt ren je met alle plezier nog een extra rondje door het park. Bij de Lidl zijn ze in de aanbieding voor maar €39,99 en dat is echt een koopje.

Folder aanbiedingen van Action

Deze industriële tafellamp past thuis in elk interieur. Het lampje is vanaf 2 januari in de aanbieding voor maar €6,49.

Wil je nieuwe doelen stellen in 2019? Die kun je dan maar beter op dit whiteboard opschrijven (en weer uitvegen natuurlijk als het niet lukt). Het bord is deze week in de aanbieding voor €3,49.

Waarom je maar niet afvalt óndanks dat je keihard sport

Reageer op artikel:
Daar gaat je salaris! Deze aanbiedingen van week 1 wil je echt niet missen
Sluiten