Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 18 juni 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 25

In ieder geval één ding om vrolijk van te worden op deze maandag zijn de aanbiedingen van Aldi en Lidl. Buiten regent het - yak, maar dat is gelukkig wel een reden om onder dit té schattige unicorn fleece dekentje te kruipen.

Folder aanbiedingen van Aldi

Gelukkig wordt het woensdag weer stralend weer (op sommige plekken zelfs 28 graden) en kunnen we weer op slippertjes lopen. Bij Aldi zijn deze week Havaïanas in de aanbieding voor maar 16,99 euro. Ook de mooie koperkleurige versie.

Kan jouw interieur nog een zomerse sfeer gebruiken? Een interieur vol plantjes is hartstikke hip, al helemaal als je grote kamerplanten in een gevlochten mand zet. Deze week kun je bij Aldi een set van twee zeegrasmanden kopen voor maar 17,99 euro.

Voor de koudere dagen of als je ’s avonds nog met een dekentje in de hangmat wilt liggen. Dit fleece dekentje zeul jij overal mee naartoe. Hij kost maar 4,99 euro deze week. Rennen.

Eenhoorn alleen voor kinderen? Echt niet. Jij slaapt het liefst voor altijd onder een schattig dekbed met eenhoorns. Aldi heeft deze week verschillende unicorn musthaves in de aanbieding en dit dekbed kost maar 12,99 euro.

Folder aanbiedingen van Lidl

Als je je flipflops weer aantrekt wil je natuurlijk wel dat je tenen er verzorgd uitzien. Met deze manicure en pedicure set doe je dat lekker zelf (en dat scheelt je echt veel geld). Deze week kost hij maar 14,99 euro bij Lidl.

Heb jij nog de ambitie om deze zomer bikini body ready op vakantie te gaan? Nergens voor nodig, maar als je dan toch bezig bent (wij zijn stiekem een beetje jaloers) is deze activiteitenmeter echt iets voor jou. Hij meet alles voor je, zelfs je slaapritme. Handig. Deze week scoor je ‘m bij Lidl voor maar 29,99 euro.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 25
Sluiten