Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 14 januari 2019

Een 3-daagse cruise en alle andere aanbiedingen van week 3 die je niet wil missen

Regen, regen, regen. Wij zijn er eigenlijk wel een beetje klaar mee en daarom zit er niks anders op dan met een dekentje op de bank te kruipen om online aankopen te doen. Wij hebben de tofste folder aanbiedingen van Lidl, Aldi, Xenos en Blokker van week 3 voor je op een rij gezet en zeggen nu alvast sorry tegen jouw portemonnee.

Bij Lidl boek je een 3-daagse minicruise (need it) en Aldi verkoopt chips met onze favoriete smaak. Deze en nog veel meer aanbiedingen vind je hieronder.

Folder aanbiedingen van Aldi

We hebben een winnaar in de categorie ‘beste aanbieding van de week’. Aldi verkoopt vanaf vandaag zakken chips met een bijzonder lekkere smaak: friet speciaal. Deze ga jij natuurlijk meteen inslaan, want er is geen beter voedsel om carnaval mee door te komen dan deze chips. Ze verkopen ‘m ook in de smaak ‘mayo’ en ze kosten 0,99 euro per zak.

Folder aanbiedingen van Lidl

Mini of niet, een cruise is een cruise. Lidl heeft een speciale aanbieding in samenwerking met DFDS waarmee je voor maar 98 euro per persoon een 3-daagse minicruise naar Newcastle maakt. Niet alleen een geweldige winkelstad, je kunt er ook de mooiste plaatjes voor Instagram maken.

Folder aanbiedingen van Blokker

Als het buiten regent en er niks anders op zit dan binnen blijven, wil je wel kunnen relaxen. Geloof ons, dat kan met dit voetenbad. Je voeten leg je lekker in het warme water en ze worden door dit apparaat gemasseerd. Beste aankoop ooit. Normaal gesproken ben je hier zo’n 40 euro voor kwijt maar deze week is hij in de aanbieding voor maar 15 euro.

Als je toch besluit om naar buiten te gaan met dit hondenweer wil je natuurlijk wel dat je oren warm blijven. Je kunt zelfs naar je favoriete muziek blijven luisteren met deze oorwarmers met koptelefoon. De handigste hack van de eeuw. Ze kosten maar 5,99 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Folder aanbiedingen van Xenos

Heb jij geen voornemens om gezonder te eten in 2019? We don’t blame you. Xenos ziet die gezonde voornemens ook niet echt zitten en gooit gewoon deze snoepbakken in de uitverkoop. Twee bakken voor 5 euro en drie bakken voor 6 euro. Aan jou de keus.

Niet alleen leuk als bijzettafel (voor je enorme glas wijn), maar ook ontzettend leuk om je planten op te zetten. Zo creëer je een urban jungle op verschillende hoogtes. Bij Xenos scoor je nu drie van deze tafeltjes voor maar 10 euro. WHUT?!

In een shopping mood? Primark heeft fantastische nieuwe items binnen.

10 x home items van Primark waarvoor je NU naar de winkel rent

Reageer op artikel:
Een 3-daagse cruise en alle andere aanbiedingen van week 3 die je niet wil missen
Sluiten