Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 15 okt 2018

De leukste folder aanbiedingen van week 42 van Lidl, Blokker en Kruidvat

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Blokker en Kruidvat? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 42 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 42

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen week 42 van Lidl

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Deze spiegel met verlichte rand kost slechts 14,99 euro. Hoeft niemand je voortaan meer te vertellen dat je links nog wat niet-uitgesmeerde foundation hebt zitten. Dankje Lidl.

Folder aanbiedingen week 42

Als je op kamers zit en wel een (extra) kookplaat kan gebruiken, is dit perfect. Deze inductiekookplaat kost 29,99 euro en plaats je gewoon op je aanrecht. Pannenkoekenfestijn, we komen eraan.

Folder aanbiedingen week 42 Lidl

Deze kleedjes zijn enorm schattig en maar 7,99 euro. Hoe lekker is het om uit je bed te stappen in de winter en je koude voeten op dit zachte bedje haren te plaatsen? Dat is nog eens goed wakker worden.

Ps: ook geschikt voor middagdutjes.

Folder aanbiedingen week 42 Lidl

Folder aanbiedingen van week 42 van Aldi

Ga jij Halloween vieren? Doe het in stijl met deze Halloween chips. Briljant toch.

Folder aanbiedingen week 42 van Kruidvat

Om het uit bed komen nog wat comfortabeler te maken: deze kleedjes. Niks zo fijn als fleecedekens om je lichaam. Er zijn vijf kleuren en die kan je voor 2,69 euro toch echt niet laten liggen.

folder aanbiedingen week 42

Deze lamp is simpelweg fantastisch. Dezelfde soort lampjes worden verkocht voor een veel hogere prijs, maar Kruidvat vraagt slechts 4,99 euro voor deze perfecte toevoeging aan je kamer.

folder aanbiedingen week 42

Folder aanbiedingen week 42 van Blokker

Je kamer ziet er natuurlijk al mega gezellig uit, maar met deze accessoires van Blokker wordt het al helemaal één groot feest. Leuke lampen en letterbord: check. Velvet stoeltjes: dubbel check.

folder aanbiedingen week 42

Alcohol kerstballen zijn hier om je kerst nog leuker te maken

Reageer op artikel:
De leukste folder aanbiedingen van week 42 van Lidl, Blokker en Kruidvat
Sluiten