Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 22 okt 2018

Hallo (goed)koopje! Je kunt nu heerlijke suikerspinnen maken

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Aldi en Kruidvat? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 43 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 43

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen week 43 van Lidl

Klaar om in de Halloween sferen te komen? Dat gaat wel lukken als je deze pompoenen met haardos in je huis plaatst. Ze kosten 1,99 euro per stuk en dat is toch écht niet veel voor een plant én een pot.

folder aanbiedingen week 43

Deze bonsaiboompjes zijn te schattig voor woorden en voor maar 9,99 euro haal je de Japanse schoonheden in huis.

folder aanbiedingen week 43

Folder aanbiedingen week 43 van Aldi

Altijd al een platenspeler willen hebben om samen met je vriendinnen de leukste platen op te zetten? Aldi verkoopt nu een platenspeler die maar 39,99 euro kost. Laat het platen verzamelen maar beginnen.

folder aanbiedingen week 43

Folder aanbiedingen week 43 van Kruidvat

Die regen trotseer jij alsof het niks is met deze regenjas van Kruidvat. Hij is speciaal gemaakt voor als je gaat fietsen, zodat je ook dan beschermt bent tegen het slechte weer. Je kan de voorkant van deze regenjas namelijk over je stuur hangen. Handig wel.

folder aanbiedingen week 43

Deze suikerspinmaker is alles wat je nodig hebt in je leven en meer. Het maakt van elke vriendinnenavond een nóg grotere knaller. Alle zoetekauwen: ren naar Kruidvat, want 19,99 euro is het bedrag dat je neerlegt voor dit topproduct.

folder aanbiedingen week 43

Kom maar winter! In deze sloffen is het onmogelijk om koude voeten te krijgen

Reageer op artikel:
Hallo (goed)koopje! Je kunt nu heerlijke suikerspinnen maken
Sluiten