Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 29 okt 2018

Deze folder aanbiedingen van week 44 wil je écht niet missen

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Blokker, Kruidvat en Aldi? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 44 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 44

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen week 44 van Lidl

folder aanbiedingen week 44

De cactussen zijn er weer, dus verzamel deze prikkelbare vrienden in alle vormen, kleuren en stekels. Wie wilt er nu geen cactus met een roze kuifje? En gaan ze dood: geen zorgen, want je hebt gelukkig maar 1 euro betaald.

folder aanbiedingen week 44 lidl

Dit schouderwarmtekussen is de oplossing voor al je problemen. Zit je ‘s avonds laat bibberend op de bank onder je deken, dan plaats je dit kussen op je schouders en tegen je nek zodat je verzekerd bent van een warm(er) lichaam.

Hadden we al gezegd dat er zes temperatuurstanden zijn? Dat dus. 19,99 euro betaal je ervoor.

Folder aanbiedingen week 44 van Blokker

folder aanbiedingen week 44

Ja hoor, we hebben weer een excuus gevonden voor een reünie met je beste vriendinnen. En ja, ook als je die elke week ziet willen jullie dit NU gaan doen.

Blokker biedt namelijk een high tea aan waarbij je maar 14 euro per persoon hoeft te betalen. Deze high tea vindt plaats in één van de Fletcher Hotels, die door heel Nederland verspreid zitten. Er is dus altijd wel een hotel in de buurt waar jullie terecht kunnen.

folder aanbiedingen week 44 lidl

Heb je weleens mensen enthousiast op dit ding zien springen? Je kan met zo’n trampoline makkelijk voor een energieke work-out zorgen waarbij het zweet na een paar minuten gegarandeerd over je voorhoofd druipt.

Ben je niet zo’n fan van sporten, dan is dit perfect. Het is hilarisch, je kan er lekker snelle muziek bij aanzetten en als je vriendinnen nu ook dit apparaat inslaan maken jullie er gewoon een wekelijks ding van. Heb je ook gelijk motivatie. De trampoline kost 99 euro.

Folder aanbiedingen week 44 van Kruidvat

folder aanbiedingen week 44 lidl

Deze professionele Philips Wake-Up Light kost normaal gesproken 79,99 euro, maar koop je nu bij Kruidvat voor 44,99 euro. Door deze lamp word je elke morgen natuurlijk en fris wakker. En kijk, dat willen we allemaal wel.

Folder aanbiedingen week 44 van Aldi

folder aanbiedingen week 44 lidl

FEEST, de wijn adventskalender van Aldi is deze week nog te verkrijgen. We schreven vorige week al over het beste idee dat Aldi ooit had en we herinneren je er met veel liefde aan dat je deze week nog steeds een kans hebt om hem te bemachtigen. 49,99 euro voor een doos vol geluk.

folder aanbiedingen week 44 lidl

Tony heeft onze harten veroverd. Aldi trouwens ook door deze te gekke aanbieding. Normaal betaal je al snel het driedubbele voor een Tony Chocolonely reep dan voor een normale variant.

Deze week wordt het inslaan totdat je het écht niet meer meekrijgt, want je betaalt 1,89 euro voor een reep.

Er bestaat zoiets als een high cheese en da’s de hemel op aarde

Reageer op artikel:
Deze folder aanbiedingen van week 44 wil je écht niet missen
Sluiten