Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 5 nov 2018

Etos verkoopt heerlijke warme unicorn sloffen voor maar €6,99

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi, Lidl, Blokker, Kruidvat en Etos? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 45 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 45

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen week 45 van Aldi

folder aanbiedingen week 45 lidl aldi

Voor nu zeggen we even vaarwel tegen de ontzettend lekkere – maar niet al te goedkope – Nutella potten. Over een tijdje mogen ze weer tevoorschijn komen, maar deze gigantische Bounty en Maltesers boterhampasta’s hebben nu even voorrang.

En OMG, je betaalt ook nog eens geen drol voor deze gigantische potten: 1,99 euro. Dat wordt sprinten naar de winkel om deze heerlijkheid te bemachtigen.

Folder aanbiedingen week 45 van Lidl

folder aanbiedingen week 45 lidl aldi

Deze schattige mini-plantjes fleuren je kamer op. Ze zijn niet groter dan twintig centimeter en het lieve potje krijg je er gewoon bij.

Folder aanbiedingen week 45 van Blokker

folder aanbiedingen week 45 lidl aldi

Deze topaanbieding is voor alle Happy Socks fans onder ons. Niks leukers dan vrolijke sokken dragen die nét dat beetje boven je schoenen uitsteken.

Jouw dag is compleet, want waar je normaal 9 euro betaalt voor één paar, kan je daar nu gewoon twee paar voor kopen. 3,99 euro betaal je.

Folder aanbiedingen week 45 van Kruidvat

folder aanbiedingen week 45 lidl aldi

Het belooft een koude winter te worden, dus deze jurken komen maar al te goed van pas.

Met de lange mouwen en dikke col houden ze je lichaam geheid warm. Is het echt niet meer te doen buiten? Trek dan je sexy over-the-knee laarzen uit je kast en gooi een dikke, lange jas over je jurk heen zodat ook je benen er niet afvriezen.

Folder aanbiedingen week 45 van Etos

folder aanbiedingen week 45 lidl aldi

Etos combineert praktisch en mooi met deze eenhoorn pantoffels. Ze zijn er in het roze en wit en voor 6,99 euro heb jij ze morgen al aan je voeten.

Zoek niet verder naar een cadeau: dit kussen met het hoofd van je best friend wil je op bed hebben

Reageer op artikel:
Etos verkoopt heerlijke warme unicorn sloffen voor maar €6,99
Sluiten