Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 12 nov 2018

De folder aanbiedingen van deze week horen echt op je wishlist

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Aldi, Blokker en Kruidvat? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 46 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 46

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen week 46 van Lidl

Platen liefhebbers opgelet, deze is voor jullie. Bij Lidl koop je deze week platen van artiesten van vroeger en nu. Fan van de Rolling Stones? Of luister je toch liever naar Chef’Special? Voor 15,99 haal je een gloednieuwe plaat in huis.

folder aanbiedingen week 46 lidl

Een diner is geen écht diner zonder toetje. Zeker een kerstdiner niet. Met deze gourmetchocolade in huis hoef jij weinig tijd meer te besteden aan het bereiden van een uitgebreid dessert.

Je gooit het pakje met de chocola erin op het gourmetstel en zorgt voor lekkere snacks om erin te dippen. 2,99 ben je kwijt.

folder aanbiedingen week 46 lidl

Folder aanbiedingen week 46 van Aldi

Sinterklaas komt komend weekend aan in ons land, en dat betekent dat de chocoladeletters weer mogen worden ingeslagen. YES. PLEASE. Deze 1,59 euro letters van de Aldi zien er verrukkelijk uit en zijn minder basic dan degene die je normaal altijd hebt.

folder aanbiedingen week 46 lidl

Folder aanbiedingen week 46 van Blokker

Oké, blijf rustig. Dit bestaat écht. Een mini pizzaoven zodat je samen met vriendinnen jullie favoriete pizza’s kan bakken.

Er passen alleen kleine pizza’s in, wat betekent dat je er meer op kan, WAT BETEKENT DAT JE VEEL DINGEN KAN PROBEREN. Oké, wij zeggen niks meer. 49,99 euro en de oven is van jou.

folder aanbiedingen week 46 lidl

Folder aanbiedingen week 46 van Kruidvat

Dit is toch té geniaal? Voor als je nog een nieuw nachthemd nodig had: deze unicorn versie van 5,99 euro zorgt gelijk voor een goed humeur.

folder aanbiedingen week 46 lidl

Zwaai maar dag met je handjes naar die vermoeiende stress. Voor 12,99 haal je namelijk dit nek- en schoudermassage apparaat in huis. En die nek van je verdient het absoluut om eens verwend te worden.

folder aanbiedingen week 46 lidl

Disney verkoopt nu gezellige plantenpotten en daarom heb je weer een excuus om cactusjes te kopen

Reageer op artikel:
De folder aanbiedingen van deze week horen echt op je wishlist
Sluiten