Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 19 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Alle folder aanbiedingen van week 47 waar je geen nee tegen kan zeggen

Het is weer maandag en dat betekent dat de folders van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Lidl, Blokker, Kruidvat en Etos? Beautify zet de folder aanbiedingen van week 47 voor jou op een rijtje.

De aanbiedingen van week 47

We snappen dat je zelf geen tijd hebt om alle folders door te spitten die deze week op de mat zijn beland. Daarom deden wij het voor je. Dit is alles wat je wilt hebben:

Folder aanbiedingen week 47 van Lidl

Black Friday komt eraan en dat betekent de beste deals bij je favoriete winkels. Ook de Lidl doet mee en verkoopt (vanaf) vrijdag populaire Puma sneakers voor slechts 30 euro. Is. Niks. Nu alleen nog een keuze maken: koop je de roze, de zwarte, of gewoon alles.

folder aanbiedingen week 47 lidl

Folder aanbiedingen week 47 van Blokker

Ben je foute kersttruien ook nog láng niet zat? Kom in de kerststemming door met de hele squad in deze truien rond te lopen. 8,99 euro betaal je voor een trui, 1 euro voor bijpassende of juist niet-matchende sokken.

folder aanbiedingen week 47

Hallo leuk ding. Deze retro radio verdient absoluut een plekje in je huis. De radio straalt jaren tachtig uit en naast het beluisteren van de radio kun je – net zoals vroeger – cassettes afspelen.

Misschien heb je er nog een aantal liggen waar je zelf de sterren van de hemel op zong? 24,99 geef je uit voor dit topding.

folder aanbiedingen week 47

Folder aanbiedingen week 47 van Kruidvat

Brr, wij hebben het toch maar koud de laatste weken. We hebben doei moeten zeggen tegen de zonnestralen en zachte temperaturen en dat wordt de komende tijd niet veel beter.

Maar: een goed excuus om maximaal te chillen in één van deze pakken. Kost maar 9,99 euro voor de boven- én onderkant.

folder aanbiedingen week 47

Folder aanbiedingen week 47 van Etos

Lush is een topwinkel, maar waarom een goudmijn besteden aan die producten als je dezelfde soort producten kunt krijgen bij Etos voor een veel lagere prijs? Dat dus. Inslaan.

folder aanbiedingen week 47

Sla alvast dit nekkussen met eenhoorn-capuchon in voor de koude dagen

Reageer op artikel:
Alle folder aanbiedingen van week 47 waar je geen nee tegen kan zeggen
Sluiten