Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 17 dec 2018

Trek je pinpas maar want er zijn super goede aanbiedingen nu

Het is weer maandag en dat betekent dat de folder van je favoriete budgetwinkel weer vol staat met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat deze week (week 51) de beste en leukste koopjes zijn bij Lidl, Kruidvat, Blokker en Etos? Beautify zette ze voor je op een rijtje.

Folder aanbiedingen van week 51 van Lidl

Zet gourmetten maar uit je hoofd, want Lidl verkoopt deze week een super handige elektrische fondueset. Zo doe jij met kerst weer eens iets anders. En geef toe, fonduen is toch minstens zo gezellig. Lekker met z’n allen uit hetzelfde pannetje eten. Bij Lidl scoor je hem deze week voor maar 19,99 euro.
folder aanbiedingen week 51

Jij had ongetwijfeld vroeger ook zo’n prachtexemplaar van een discobol. Ga terug in de tijd en organiseer een disco feestje voor al je vriendinnen, want met deze pareltjes steel jij sowieso de show. Bij Lidl haal je hem voor een fijn prijsje van maar 2,99 euro in huis.
folder aanbiedingen week 51

Vind jij het ook zo irritant als je telefoon weer voor de zoveelste keer uitvalt als je nét de trein instapt? Of ben jij degene die altijd op zoek moet naar een stopcontact? Dan komt deze aanbieding voor jou als geroepen. Met deze powerbank kun je jouw telefoon ongeveer drie keer opladen en heb jij dus nooit meer last van een lege batterij. Je koopt hem bij Lidl voor maar 9,99 euro.
folder aanbiedingen week 51

Folder aanbieding van week 51 van Kruidvat

Tijdens de feestdagen wil jij er natuurlijk fantastisch uitzien. Wat is er dan mooier dan krullende lokken? Met deze automatische krultang van Babyliss creëer je verschillende soorten krullen zonder veel moeite. Normaal gaat deze tang voor 99,90 euro over de toonbank maar bij Kruidvat scoor je hem voor maar 44,99 euro.
folder aanbiedingen week 51

Folder aanbiedingen van week 51 van Blokker

Wil jij de wereld van vinyl ontdekken zonder er veel geld aan uit te moeten geven? Dan is deze aanbieding voor jou gemaakt. En wil je naast platen ook Spotify af kunnen spelen? Geen probleem probleem met deze platenspeler is het allemaal mogelijk. Hollen dus naar Blokker, want daar haal je hem voor maar 29,99 euro.
folder aanbiedingen week 51

Om jouw huis helemaal partyproof te maken kunnen deze gouden cocktailglazen in de vorm van een ananas niet ontbreken. Wie wil er nou niet zijn favoriete drankje uit dit prachtige glas drinken? Bij Blokker haal je ze voor maar 10 euro per stuk in huis.
folder aanbiedingen week 51

Kan jij met deze koude dagen wel een tripje naar de zon gebruiken? Vergeet dan niet deze prachtige koffer aan te schaffen. Dit prachtige roze exemplaar is verkrijgbaar in drie verschillende maten bij Blokker. De kleine handbagage variant scoor je voor maar 25,46 euro. Het medium formaat kost 33,96 euro en de grootste kost je maar 42,46. Dus boek snel dat reisje en haal die koffer.
folder aanbiedingen week 51

Folder aanbiedingen van week 51 van Etos

De laatste maar zeker niet minste aanbieding van deze week zijn deze pantoffels met schapenvacht binnenin. Dus ben je een echte koukleum? Dan kun je deze pantoffels goed gebruiken en zijn jouw voeten binnen no time weer warm. Je haalt ze nu bij Etos voor maar 19,99 euro in plaats van 39 euro. Ren dus snel naar buiten, want ze zijn dat stukje door de kou zeker waard.
folder aanbiedingen week 51

Voor de kaaslovers: je kunt nu kaasfonduen in het vliegtuig

Reageer op artikel:
Trek je pinpas maar want er zijn super goede aanbiedingen nu
Sluiten