Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 6 augustus 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de aanbiedingen van Lidl en Aldi van week 32

Het is maandag en dat betekent dat de folder van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi, Lidl en Blokker? Beautify zet het voor jou op een rijtje.

Aanbiedingen folder Lidl

Chocoladeliefhebbers: ren naar Lidl. Want daar scoor je nu voor slechts 3,99 euro de lekkerste chocoladetaarten die je ooit hebt geproefd: namelijk in de varianten Toblerone, Milka en Daim. En ze zijn nog glutenvrij ook.

Folder Lidl

Mocht je plannen hebben om naar het Oktoberfest te gaan, kun je voor een prikkie je outfit bemachtigen bij Lidl. Rokjes, jurkjes en blouses in traditionele stijl. Lekker fout en lekker betaalbaar.

Pimp je huis voor een goedkoop prijsje, met de populaire bananenplant. Bij Lidl scoor je hem deze week namelijk maar voor 2,49 euro. Zo hou je de tropische temperaturen lekker vast, ook als het straks gaat regenen.

Mooie voetjes behoud je met het voetenbubbelbad wat nu te koop is bij Lidl. Je kunt er je voeten mee verzorgen en voorzien van een pedicure at home – ben je gelijk klaar voor je volgende stranddag. Je koopt hem voor 29,99 euro.

Aanbiedingen Folder Aldi

Lekker op slippertjes lopen deze zomer? Bij Aldi koop je nu de geliefde Havaianas slippers voor een goedkopere prijs dan normaal. Voor heren, meisjes en dames, in allerlei leuke zomerse kleurtjes. Prijs vanaf 12,95 euro.

Oreo Joy Fills zijn het antwoord op al jouw chocolade cravings

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de aanbiedingen van Lidl en Aldi van week 32
Sluiten