Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 13 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van Lidl en Aldi van week 33

Het is maandag en dat betekent dat de folder van je favoriete budgetwinkels weer bomvol staan met nieuwe aanbiedingen. Ben je benieuwd wat de leukste en beste koopjes zijn van Aldi en Lidl? Beautify zet de folder aanbiedingen voor jou op een rijtje. Shoppen maar, girl.

Folder aanbiedingen Lidl week 33

Stop met alles wat je aan het doen bent en race zo snel als je kunt naar de Lidl. Want daar scoor je nu het luchtbed van je dromen. Doei flamingo, hallo lounge eiland. Mét zonnescherm en drankhouders, is dit briljante opblaasbare eiland geschikt voor twee personen. Wil je hebben. Je koopt hem voor 40 euro.

Normaal gesproken moet je flink in de buidel tasten voor een leren jasje. Maar niet bij Lidl, want deze week kun je er voor slechts 59,99 euro een bruin of zwart jasje kopen. De jasjes komen uit de Heidi Klum collectie en zijn super stylish. We vermoeden dat je er wel heel snel bij moet zijn, want voor deze prijs zullen de jackets vast snel uitverkopen.

Folder aanbiedingen Aldi

Probeer je wat gezonder te doen deze zomer? Dan is het maken van ‘courgetti’ een goed idee: spaghetti gemaakt van courgette. Dit maak je heel gemakkelijk met een spiralizer. En deze scoor je nu voor slechts 4,99 bij Aldi.

Waarom naar een woonwinkel als je ook terecht kunt voor meubels bij je plaatselijke supermarkt? Precies. Bij Aldi koop je nu een klassiek en tijdloos wit ladekastje, waar je heel veel spullen in kunt opbergen. Handig, en nog fijn geprijsd ook. Het kastje kost 59,99 en heeft drie jaar garantie.

Folder aanbiedingen Lidl

 

Prosecco rietjes zijn hier om je nog sneller dronken te maken

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: dit zijn de folder aanbiedingen van Lidl en Aldi van week 33
Sluiten