Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 11 juni 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 24

Het is weer maandag, en dat betekent in ieder geval één ding: nieuwe aanbiedingen. Wij worden daar vrolijk van, al helemaal als de folders vol goede aanbiedingen staan. Deze week scoor je een unicorn zwembad mét sproeier en gin tonic ijsjes voor een prikkie bij Aldi en Lidl.

Folder aanbiedingen van Aldi

musthave die je in je tuin of op je dakterras wilt hebben staan als er weer topisch warme zomerdagen aankomen. Dit is een unicorn zwembad mét verkoelende sproeier. Eerlijk, wat wil je nog meer?!

Heb je meteen je zwembad om met je unicorn floatie in te relaxen. Goals. Deze week is het in de aanbieding voor maar 10 euro.

Ook als je niet echt afkoeling nodig hebt, wil je heel graag een pak alcohol ijsjes in je diepvries hebben liggen. Bij Aldi verkopen ze gin tonic en Bellini ijsjes. Ze kosten 2,50 euro per pak en daar zitten vier stuks in.

Het is bijna vaderdag, heb je al wat leuks in huis? Tompoucen kunnen in ieder geval niet ontbreken (eigen belang). Speciaal voor vaderdag verkoopt Aldi deze superhelden tompoucen. Ze kosten 2 euro.

Folder aanbiedingen van Lidl

Aperol Spritz is één van onze favoriete drankjes om op een terrasje te drinken. Maar voor de prijs van één glaasje op het terras koop je een hele fles bij Lidl. En daar haal je minstens tien glazen uit. Deze week in de aanbieding voor maar 5 euro.

Als je je vakantie voor deze zomer al hebt geboekt ben je misschien ook al bezig met je bikini body. Ben jij zo’n gekkie die vlak voor vertrek nog een sapjeskuur wil volgen? Dan is deze slowjuicer van Lidl perfect voor jou. Deze week kost hij maar 70 euro.

Heidi Klum heeft in samenwerking met Lidl haar eigen collectie voor de winkelketen ontworpen. Deze week zijn haar sandaaltjes in de aanbieding en wij vinden ze hartstikke leuk. Voor maar 25 euro zie jij er super chic uit en ze staan beeldig onder dat leuke nieuwe jurkje.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: de acties bij Aldi en Lidl van week 24
Sluiten