Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 feb 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl en Aldi van week 8

Na een fantastisch weekend is de maandag altijd extra zwaar. Maar het begin van een nieuwe week, betekent ook een nieuwe week vol met heerlijke kortingen, acties en deals bij je favoriete budget winkels. Zet je koopjesjagers-modus maar vast aan.

Dit keer laten we je de highlights zien uit de folder van de Aldi, Action en Lidl van week 8. Vond je vorige week nog veel roze in alle winkels, is deze week alles in groen gehuld.

Folder Action

Bij de Action kun je tot en met morgen nog een heerlijke hamamdoek scoren voor maar 7 euro. Super fijn voor de zomervakantie of als je een keertje naar de sauna gaat. Echt.

Verder heeft de Action ook een leuk opbergrek in de folder staan. Ze omschrijven het zelf als een trolley, want er zitten ook nog wieltjes onder zodat je het rekje naartoe kunt rollen. Past heel goed bij een vintage interieur, maar ook bij een modern ingericht plekje. Kost maar 15 euro.

folder action lidl aldi week 8

Folder Aldi

Alle keukenprinsessen haasten zich deze week maar beter naar de Aldi. Daar vind je vanaf vandaag namelijk een fijne pannenset van Tefal. De pannen hebben een diameter van 20, 24 en 28 centimeter. De prijzen zijn respectievelijk 10, 11 en 13 euro.

Ook iedereen met groene handen kan vanaf zaterdag terecht bij de Aldi. De lente komt er zo langzamerhand aan en dat betekent dat ook de bloemetjes bijna geplant kunnen worden. Voor maar 4 euro heb je een complete zak met voorjaarsbloembollen. Daar ga je blij van worden.

folder action lidl aldi week 8

Folder Lidl

Ook de Lidl zet deze week de bloemetjes buiten. Naast bloembollen, vind je er vanaf donderdag ook hele mooie plantenrekjes. Maar wat ons betreft kun je de rekjes ook heel fijn gewoon voor iets anders gebruiken. Ze zijn in de kleuren wit en zwart en kosten twaalf euro.

Vorige week schreven we er al over, maar deze week is het eindelijk zover: de unicorn-sloffen liggen in de schappen. Niet vergeten om er snel bij te zijn. Want op is helaas op.

folder action lidl aldi week 8

ActionAldiLidl

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl en Aldi van week 8
Sluiten