Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 februari 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl en Aldi van week 9

Na een fantastisch weekend is de maandag altijd extra zwaar. Maar het begin van een nieuwe week, betekent ook een nieuwe week vol met heerlijke kortingen, acties en deals bij je favoriete budget winkels. Zet je koopjesjagers-modus maar vast aan.

Ben je benieuwd wat je deze week te wachten staat? Kijk dan snel hieronder de highlights uit de folder van de Action, Lidl en de Aldi van week 9.

Folder Action

Poets jij je tanden met een normale tandenborstel? Dan kun je dankzij de Action vanaf nu elektrisch poetsen zonder dat je er kapitalen aan uit hoeft te geven. Tot en met morgen kun je bij de Action een elektrische tandenborstel kopen voor maar 8 euro. Ook nog eens van Oral-B. Wat wil je nog meer.

Verder kwamen we iets magisch tegen op de Facebookpagina van de Action. Er zijn namelijk unicorn-lichtslingers bij de winkel te koop. De fantastische slinger staat niet in de folder, dus misschien kun je de lichtslinger wel altijd kopen bij de Action. Laten we het alsjeblieft hopen.

Folder Lidl

Eerder kon je op Beautify lezen dat metallic schoenen ook dit voorjaar helemaal on trend gaan worden. Het zal dan ook vast geen toeval zijn dat je mooie zilveren pumps bij de Lidl kunt kopen deze week. Ze zijn er ook in het zwart, maar als je echt hip wil zijn kies je voor zilver. 20 euro.

Als je nog een mooie lamp zoekt, dan ben je ook bij Lidl aan het juiste adres. De winkel verkoopt deze week industriële tafellampen en staande lampen. Voor maar één of twee tientjes is jouw interieur helemaal compleet.

folder aldi action lidl week 9

Folder Aldi

Met de Aldi ben je deze week helemaal klaar voor je volgende vakantie. De winkel heeft namelijk twee soorten grijze reiskoffers in de schappen liggen vanaf vandaag. Voor de grote variant betaal je 35 euro en voor de kleinere variant betaal je 25 euro. Laat de zon maar komen. Of de sneeuw, als je nog op skivakantie gaat.

Verder zet de Aldi ook deze week weer de bloemetjes buiten. Oke, je kunt ze gewoon binnen vinden. Genoeg kleur en genoeg keuze. Oh jeetje wat hebben we toch zin gekregen in de lente.

ActionLidlAldi

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl en Aldi van week 9
Sluiten