Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 5 feb 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: Dit zijn de acties bij de Action, Kruidvat en Aldi

Na een fantastisch weekend is de maandag altijd extra zwaar. Maar het begin van een nieuwe week, betekent ook een nieuwe week vol met heerlijke kortingen, acties en deals.

We hebben de folder van de Aldi, Kruidvat en Action voor je doorgespit en de leukste deals voor je op een rijtje gezet. Shop ze.

Folder Aldi

De Aldi staat deze week onder meer in het teken van Valentijnsdag. Het resultaat daarvan is dat je een flink roze winkel aan gaat treffen. Denk bijvoorbeeld aan roze slagroom, liefdeszoenen met gekleurde hagelslag en gevulde koeken in hartvorm. Omg.

Wat deze week nog meer gaande is, is het bonte carnavalsfeest in het zuiden. Afgelopen November kwam de Aldi tijdelijk met een frikandellenvlaai. Ook dit weekend, vrijdag tot zondag, kun je de vlaai scoren.

folder action aldi kruidvat

Folder Kruidvat

Van 5 tot en met 11 februari kun je bij Kruidvat een kaartje kopen om voordelig naar de Dierentuin te gaan. Voor 14,50 euro kun je naar één van de 12 geselecteerde dierentuinen in Nederland en België.

Ook is het nú de tijd om make-up te scoren bij Kruidvat. Je krijgt namelijk op heel veel fijne merken flink veel korting. Oh en niet alleen op make-up trouwens, maar ook op luchtjes en andere verzorgingsproducten.

Folder Action

Tot en met morgen kun je bij de Action ook profiteren van verschillende fijne deals. Zo scoor je een super mooi Anne O’Leary dekbed voor een tientje en een mooie, industriële hanglamp voor maar twaalf piek.

folder aldi kruidvat action

KruidvatAldiAction

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: Dit zijn de acties bij de Action, Kruidvat en Aldi
Sluiten