Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 feb 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl en Aldi van week 7

Na een fantastisch weekend is de maandag altijd extra zwaar. Maar het begin van een nieuwe week, betekent ook een nieuwe week vol met heerlijke kortingen, acties en deals bij je favoriete budget winkels. Zet je koopjesjagers-modus maar vast aan.

Dit keer laten we je de highlights zien uit de folder van de Aldi, Action en Lidl van week 7. En het wordt weer een fantastische week kunnen we jullie vertellen. Kijk zelf maar.

Aldi folder

Bij de Aldi kun je deze week een heel leuk bijzettafeltje scoren in de kleuren zwart, wit of koper. Het tafeltje kost maar 20 euro en past perfect in een woning die industrieel of modern ingericht is.

Wat daarbij leuk is, zijn de kamerplantjes die de supermarkt ook deze week gaat verkopen. Ze komen in super mooie potten, dus die hoef je alvast niet meer aan te schaffen. Prijs? tien piek. Prima.

folder action lidl aldi week 7

Action folder

Bij de Action haal je tot en met morgen een lekker roze huispakkie. Speciaal voor alle luie zondagen of regenachtige avondjes die dit jaar ongetwijfeld nog gaan komen. Kost nog niet eens een tientje. Meenemen die hap.

Een andere deal die we tegenkomen in de folder van de Action, is een Boeddhabeeld. Alleen een hoofd of zijn hele lichaam, ze hebben het allebei. Past ook leuk op dat bijzettafeltje van de Aldi.

folder aldi action lidl week 7

Lidl folder

Maar de winkel die je deze week ècht niet voorbij wil lopen, is de Lidl. Misschien is dat niet de eerste plek waar je zoekt voor kleding, maar vanaf donderdag is het wel de moeite waard als je nog een leuk kledingstuk wil scoren. Ze hebben bomberjacks, rokken en leren jacks en tassen.

En, last but definitely not least, unicorn sloffen. Holy moly. Oke, ze zijn deze week nog niet verkrijgbaar, maar vanaf maandag 19 februari. Weet je dat je volgende week maandag als een malle naar de Lidl moet. Oh en de supermarktketen heeft ook stickers, een nachtlampje, notitieblok en een springdier in unicorn-stijl. Oh. My. God.

folder lidl action aldi week 7

AldiActionLidl

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl en Aldi van week 7
Sluiten