Vergeet het kerstdiner – met deze fondue set van Blond Amsterdam ga je liever voor die kaasfondue

Kaas gaat erbij jou altijd wel in en dat het lekker en ook een beetje verslavend is, hoeven we jou natuurlijk niet meer uit te leggen. Herken je dit? Dan is het tijd om een avondje te gaan kaasfondue met de meiden, want bij Blond Amsterdam haal je nu de allerleukste fondue set die je ooit gezien hebt.

Bel de meiden op, want het is tijd voor een gezellige avond met lekker eten. Met voor deze keer een heerlijke kaasfondue op het menu. Dit wordt een avondje ultiem genieten met jullie favoriete hapje.

Fondue set van Blond Amsterdam

We schreven al over de leukste adresjes om te kaasfonduen, maar met deze set van Blond Amsterdam doe je het gewoon lekker thuis. Blond Amsterdam staat al bekend om de té leuke mokken en alle het andere geweldige servies dat ze verkopen. Maar nu verkopen ze ook de fondue set die je wil hebben.

Ga jij voor de “Delfts Blond” set of toch voor de “Even Bijkletsen” set? Één ding weten we zeker: fonduen is nog nooit zo leuk geweest met deze set. Bij een set zitten zes vorkjes dus perfect voor die geplande meidenavond.

Verkrijgbaar bij Blond Amsterdam

Wil jij nu een van deze té leuke fondue sets hebben? Voor €59,99 haal jij hier jouw eigen exemplaar in huis. Nu kan je elke avond genieten van een kaasfondue of misschien zelfs wel een chocoladefondue.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Vergeet het kerstdiner – met deze fondue set van Blond Amsterdam ga je liever voor die kaasfondue
Sluiten