Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 21 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Woohoo! Forever 21 gaat beautywinkels openen

Uren kun je door de meest prachtige beautywinkels struinen opzoek naar jouw perfecte nagellak of de allermooiste lippenstift. Sephora, MAC, De Bijenkorf, we zijn fan. En er komt er nu nog eentje bij: Forever 21.

Yeah Forever 21 beautywinkels

De fantastische winkel Forever 21 waar je vaak met een goed gevulde tas naar buiten loopt, gaat winkels openen met alleen maar cosmetica. Binnenkort kun je daarom helemaal los gaan in de beautywinkels van Forever 21 zonder dat je ook meteen zakken vol kleding koopt. (Jep, te verleidelijk).

In plaats van verstopt tussen de kleding, zullen de beautyproducten nu bij elkaar liggen in een winkel, en die speciale winkel gaat Riley Rose heten. Duizend maal dank aan de dochters van de oprichter van Forever 21: Esther en Linda Chang.

De merken van je dromen

Dit beauty wonderland zal ook heel aantrekkelijk worden voor de mensen die hun make-up vooral online shoppen. De winkels krijgen namelijk allerlei digitale features. Hierdoor kun je gemakkelijk nieuwe producten vinden en testen.

Verwacht dan ook allerlei mooie merken in de winkel. Wat dacht je van Lipland, Lime Crime en Lemonhead L.A.? Ook Koreaanse favoriete merken als B.By Banila, Dearpacker en Nuca. Maar geen paniek, klassiekers als Essie zul je er ook vinden.

De allereerste winkel zal 30 september openen in Californië, waarna er tien andere For Ever 21 beautywinkels in Amerika zullen komen. In 2018 volgen er meer, fingers crossed dat wij niet lang hoeven te wachten.

LEES OOK: ASOS heeft nu een make-up lijn en zelfs de verpakkingen zijn bevredigend mooi

Reageer op artikel:
Woohoo! Forever 21 gaat beautywinkels openen
Sluiten