Redactie
Redactie Life 9 sep 2020

Oh jee! Per ongeluk een Instagram-foto geliket? Dit is de oplossing

Misschien is het je wel eens overkomen. Dat je na een paar maanden dat het uit is met je geliefde op zijn of haar profiel kijkt en dan per ongeluk een foto liket. Of als een ware stalker een account van iemand zit te door scrollen en dan een foto van jaren geleden per ongeluk liket.

De persoon waar dat account van is, krijgt dan een berichtje binnen, ook al verwijder je die like gelijk. Je bent dan dus betrapt als een soort van stalker. Gelukkig valt er iets tegen te doen.

Dit artikel verscheen eerder op Want.

Psst, deel deze hack met je vriendinnen via Pinterest.

Instagram-like verbergen

Nu kun je natuurlijk het heel grondig aanpakken, zoals de vriend van de onderstaande Twitter-gebruiker. En het feit dat die persoon zo getraind is, maakt het eigenlijk wel extra mooi.

Wil jij net als deze persoon zijn, dan kan dat gewoon. Wellicht dat je een iets betere naam dan Frank B. Jones kunt verzinnen, maar toch. De eerste stap die je zet is je account op privé zetten als dat nog niet het geval was.

Vervolgens ga je naar je Instagram profiel en kies je je profiel icoon. Vervolgens ga je naar Edit Profile. Hier kun je dan een andere naam, bio en profiel foto instellen. Als je vervolgens 24 uur wacht, dan kun je daarna alles wel weer veilig terug zetten en is de kans klein dat niemand door heeft wat voor stalker je eigenlijk bent.

Lees ook: De leukste boeken van bloggers, vloggers en Instagrammers op een rij

Reageer op artikel:
Oh jee! Per ongeluk een Instagram-foto geliket? Dit is de oplossing
Sluiten