WAUW! De foto’s van deze plus-size modellen zijn bijna té mooi om naar te kijken

Er is de laatste tijd veel geschreven over plus-size modellen. De tegenbeweging op de modellen die slanker zijn dat het gemiddelde maatje van de samenleving is flink aan de gang. Maar wat ook je voorkeur heeft, skinny of plus-size, deze fotoshoot is er één die je sowieso wil zien, want hij is allemachtig prachtig.

Vijf plus-size modellen poseerden voor de camera voor het Glamour Magazine (IJsland). Ashley Graham, Marquita Pring, Julie Henderson, Inga Eiriksdottir and Danielle Redman poseerden voor een acht pagina lange editorial voor het magazine. Inga mocht weer samenwerken met haar vier plus-size collega’s en daarover sprak ze de volgende mooie woorden:

“We hebben vroeger veel vaker samengewerkt. Echter heeft onze agency helaas een tijdje meerdere afdelingen moeten sluiten waaronder de plus-size modellen waar wij bij hoorden. Ik heb de andere meiden gebeld en samen hebben we een businessplan gemaakt om te kijken hoe wij als groep impact konden uitoefenen op de wereld. Daarna zijn we vol vertrouwen naar verschillende modellenbureaus in New York gestapt. Ergens angstig hoe ze zouden reageren (ze nemen nooit modellen aan met een maatje groter dan 36). Maar na aan paar afwijzingen konden we terecht bij een bureau dat met ons samen de wereld wil veranderen. Zij geloven in ons, welke maat we ook hebben.”

En zo werd de groep herenigd en opnieuw vastgelegd op deze onderstaande foto’s die adembenemend mooi zijn:

Reageer op artikel:
WAUW! De foto’s van deze plus-size modellen zijn bijna té mooi om naar te kijken
Sluiten