Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 12 juni 2018

Stunning! ColourPop lanceert donderdag een foundation in 42 verschillende tinten

De nieuwe foundation van ColourPop is niet alleen budgetproof en vegan, je kunt uit maar liefst 42 verschillende tinten kiezen. Over een paar dagen wordt dit nieuwe product gelanceerd en wij zijn er helemaal weg van. Met zoveel tinten zit jou kleur er ook wel tussen, dus zeg maar doei tegen je Instagram filters.

Sinds Rihanna haar Fenty Beauty-lijn met 40 tinten foundation uitbracht in 2017, zijn er steeds meer merken die foundations in tientallen tinten uitbrengen. ColourPop heeft dat ook gedaan en vanaf donderdag kun je deze eindelijk kopen.

Foundation in alle tinten

ColourPop maakt vegan make-up en is ook nog eens heel erg lief voor je portemonnee. De foundation die donderdag in de verkoop gaat kost omgerekend maar 10,20 euro. En oh ja, vegan betekent dus ook dat er dus er geen dierproeven uitgevoerd worden door het bedrijf.

Het nieuwe product van het make-up merk is in 42 verschillende tinten gemaakt. En wauw, nu weet je zeker dat jouw kleur er ook wel tussenzit. Het begint bij ultra fair en het loopt op tot deep dark. Vanaf donderdag 18 juni gaat hij in de verkoop en je kunt hem hier bestellen.

42 tinten foundation

Dit zijn ze dan, de 42 verschillende tinten die in de nieuwe lijn van ColourPop zitten. Oplopend van fair naar deep dark.


Reageer op artikel:
Stunning! ColourPop lanceert donderdag een foundation in 42 verschillende tinten
Sluiten