OMG: dít is de skin friendly foundation die Kourtney Kardashian gebruikt

Bekendheden (vooral in de beautywereld) hebben toegang tot de beste en meest dure beautyproducten. Maar vaak worden er geen grote uitspraken gedaan over deze producten, vooral als het ook affordable producten zijn voor gewone consumenten. Kourtney Kardashian staat bekend om haar dure smaak, maar dat veranderde helemaal toen ze haar favoriete foundation ging promoten.

Want je raad het nooit, de prijs van deze foundation valt binnen best ‘normale’ maatstaven. Best bijzonder als je in gedachten houdt hoeveel geld de Kardashians gemiddeld uitgeven aan make-up (voor Kourtney is dit ongeveer 303.112 euro per maand).

De favoriete foundation van Kourtney Kardashian

Maak kennis met: Oxygenetix Oxygenating foundation. De favoriete foundation van Kourtney Kardashian.  Deze foundation wordt aangeraden door dokters omdat het ‘vriendelijk’ is voor je huid. Daarnaast is het beschikbaar in een variant speciaal voor mensen die last hebben van acne. Beide varianten, de normale en de acne control hebben aloe vera verwerkt in de formule. Dit is speciaal voor de huid, om deze te genezen en om bacteriën af te weren.

Perfect voor deze tijd, waarin je vaak een mondkapje moet dragen – heb je ook af en toe last van maskne? Dat is helemaal niet zo gek – dit zijn nog 4 tips bij huidproblemen door het dragen van een mondkapje om naast de foundation van Kourtney Kardashian eens te proberen.

Acne control foundation

De acne control foundation van Kourtney Kardashian heeft extra toegevoegde salicylzuur om puistjes te vermijden. Daarnaast is de foundation van Oxygenetic ook niet comodegenic en extra ademend, geurvrij en hypoallergeen.

Deze foundation is even duur als de gewone variant, de foundations zijn 55,76 euro. De acne control foundation kun je op de officiële website van Oxygenetic bestellen, waarschijnlijk ben je wel nog een paar euro kwijt aan verzendkosten. Hier bestel je de foundation.

Dit vertelt Kourtney

Dit heeft Kourtney over de foundation gezegd: “Dit is de foundation die ik elke dag gebruik en het is ook nog eens goed voor je huid. Het werkt genezend en laat je huid ademen. Wanneer ik mijn make-up laat doen, laat ik ze altijd deze foundation gebruiken.”

Hier kan je de normale variant van de Oxygenetix Oxygenating foundation, die Kourtney Kardashian gebruikt bestellen.

Lees ook: Als je een full coverage foundation zoekt wil je vast deze favorieten van Nikkie Tutorials eens proberen

Reageer op artikel:
OMG: dít is de skin friendly foundation die Kourtney Kardashian gebruikt
Sluiten