Renée
Renée | LinkedIn Beauty & Style 6 augustus 2018

Alles wat je wilt weten over foundation

Vraag de Beautify redactie wat één van onze favoriete beautyproducten is en wij zeggen foundation. Eerlijk is eerlijk, stiekem zouden we niet meer zonder foundation willen leven. Er is geen één product dat onze huid zo mooi perfectioneert als foundation. Reden genoeg om onze liefde voor dit product met jullie te delen.

Omdat we zo fan zijn van foundation willen we maar al te graag jou en je vriendinnen voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Want eerlijk is eerlijk, als je de verkeerde te pakken hebt zie je er al snel uit als de minder mooie versie van jezelf.

Omdat we juist graag de mooiste versie van iedere vrouw laten zien, hebben we hierbij een overzicht gemaakt met alles wat er te weten valt over foundation.

Alles wat je wilt weten over foundation

Bij het uitkiezen van de juiste foundation zijn namelijk een paar dingen belangrijk. Zo wil je van tevoren vaststellen wat voor huidtype je hebt.

Daarnaast krijg je misschien snel last van puistjes. Welk merk kies je dan? En wat als je juist op zoek bent naar iets heel dekkends? Dan komen deze artikelen heel goed van pas:

 • Heb je snel last van puistjes en ben je daarom op zoek naar cosmeticamerken die je huid zo mooi mogelijk eruit laten zien? Dan weet Beautify welke foundations het beste bij jou passen. (Lees meer)
 • Maar eh… welke foundation past eigenlijk bij jouw huid? Dan is het wel zo fijn om te weten of jij bijvoorbeeld een droge huid hebt. Of een vette. Of een beetje van allebei. (Lees meer)
 • Misschien heb je een onzuivere huid en probeer je dat te verbergen. Misschien wil je eens een foundation uitproberen om dezelfde dekking te krijgen als NikkieTutorials. Wij weten welke foundation je dan in je make-up tasje nodig hebt. (Lees meer)
 • Sproetjes zijn hartstikke mooi. Punt. Maar als je dan foundations wil gebruiken zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Tenminste, als je wilt dat je sproetjes er zo mooi mogelijk uit blijven zien. (Lees meer)
 • Tijdens de zomer wil je misschien make-up gebruiken. Maar wat je waarschijnlijk niet wil is dat het allemaal van je gezicht smelt. Ooit van waterproof foundation gehoord? Wie weet is dat wel je nieuwe favoriet. (Lees meer)
 • Je foundation aanbrengen is op verschillende manieren mogelijk. De één vindt het fijn om haar handen te gebruiken, terwijl de ander liever voor een kwast kiest. Maar vergeet de kracht van een spons niet. Zo is een Beautyblender onze favoriete manier om foundation aan te brengen. (Lees meer)
 • Merken foundation

  Laten we iets specifieker ingaan op merken die foundations maken. Misschien heb jij allang een favoriet en kun je niet meer zonder. Maar wie weet ben je nog wél op zoek naar je nieuwe lievelings.

 • Weleens een foundation van MAC geprobeerd? Ze hebben super veel verschillende soorten én kleuren, waardoor er altijd wel eentje is die bij jou past. Houd je van foundations die voelen als een dagcrème? Dan weten we welke foundation jou blij gaat maken. (Lees meer)
 • Wil je vooral dat de make-up niet zichtbaar is op je huid? Dan ben je bij NYX aan het goede adres. De Total Control Drop foundation is dan helemaal jouw ding. (Lees meer)
 • Reageer op artikel:
  Alles wat je wilt weten over foundation
  Sluiten