Beschermd én flawless tijdens het mooie weer: dit zijn de beste foundations met SPF

We blijven het zeggen: een zonnefactor kun je het beste iedere dag dragen. En wanneer het in je make-up verwerkt zit, wordt dit iets makkelijker om te bereiken. Daarom hebben we nu een selectie gemaakt met onze favoriete foundations met SPF.

De beste foundations met SPF

Bij Beautify testen we er op los. Dit zijn volgens onze redactie de beste foundations met een zonnefactor.

foundation spf

1. Giorgio Armani Beauty Power Fabric Long Wear High Cover Foundation, €53

De foundations van Armani staan bekend als de allerbeste. Ze bevatten vaak nog een beschermingsfactor ook, zoals deze dekkende foundation met SPF 25. Extra fijn: er is een brede range aan kleuren.

foundation spf

2. Benefit Hello Happy Foundation, €34,04

Deze lichte foundation bevat blurring ingrediënten waardoor imperfecties nauwelijks zichtbaar zijn, zonder een super dekkende laag op je gezicht. Als een soort real life filter. Als je daar niet happy van wordt?

3. Lancôme Teint Idole Ultra Cushion Foundation SPF 50, €46,50

Ook cushion foundations kunnen een SPF factor bevatten. En dat is ideaal want deze kun je gemakkelijk even bijwerken gedurende dag. Dep zachtjes over je gezicht en je bent weer beschermd.

4. M.A.C Studio Fix Fluid Foundaton SPF15, €34

Deze foundation is vooral voor de donkere huid een aanrader. Hij bevat namelijk superveel verschillende tinten en maakt ook onderscheid in een neutrale, warme of donkere ondertoon. Zo zit er voor iedereen zeker een match bij.

5. Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 foundation, €16,52

Dit product is foundation, primer en concealer in één. En daar komt de zonbescherming met SPF20 nog bovenop. Meer heb je niet nodig deze zomer.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Beschermd én flawless tijdens het mooie weer: dit zijn de beste foundations met SPF
Sluiten