Deze soorten foundation zijn waterproof, en maken jouw zomer fantastisch

De zomer is volop gaande, maar dat betekent niet dat jij wilt bezuinigen op foundation. Je houdt nu eenmaal van make-up en smeert dit met alle liefde op jouw gezicht. Zelfs in het zwembad zie jij er fantastisch uit, met name door jouw waterproof foundation. Er zijn namelijk een aantal varianten die water-resistant zijn en dat is goed om te weten, en om te hebben.

De zomer is heerlijk, maar als je onzuiverheden hebt en het liefst een foundation draagt, kan dat best een uitdaging zijn. Maar, er bestaan ook waterproof foundations.

Je kan duiken in de zee of in het zwembad, en nog altijd met een perfect perzikhuidje boven water komen. Iedereen vraagt zich af wat jouw geheim is, maar hé; dat is gewoon die speciale foundation die zelfs onder water flawless blijft.

Wij hebben de beste waterproof foundations voor je op een rijtje gezet.

Tom Ford Full Coverage

Deze foundation is waterproof en dekt uitstekend. Daarnaast smelt hij niet van jouw gezicht af (ook niet onbelangrijk natuurlijk). Er zijn enorm veel kleuren beschikbaar en dat maakt het ideaal voor ieder gezicht. Alle kleuren zien er fantastisch uit, je zou ze bijna allemaal aanschaffen. Bestellen kan hier voor ongeveer 75 euro.

foundation waterproof

Kat Von D Lock-It

Je hebt van deze foundation maar een heel klein beetje nodig, waarmee jij vervolgens de hele dag koppie onder kan. Je kan baantjes trekken tot je volledig uitgeput bent, deze foundation laat jou niet in de steek. En dat vinden wij beauty fans heerlijk. Je kan deze topper hier bestellen voor ongeveer 30 euro.

foundation waterproof

Estée Lauder Double Wear

Deze variant is waterproof en ook sportschool-proof (woehoé, dat is een fijne bonus). Hij blijft namelijk 24 uur zitten. Het is natuurlijk altijd goed om je make-up eraf te wassen voordat je gaat slapen maar: voor de echte lazy girls onder ons is dit wel echt dé uitkomst. Bestellen kan hier voor ongeveer 37 euro.

foundation waterproof

M.A.C. Pro Longwear

Deze versie is waterproof en blijft maar liefst 36 uur zitten. Mocht jij een strandfeestje hebben wat tot de volgende ochtend duurt, is deze make-up ideaal. Je kan deze topper tevens ook gebruiken als concealer, hiermee laat jij donkere wallen en kringen tot de verleden tijd behoren. Bestel deze hier voor ongeveer 30 euro.

foundation waterproof

Clinique Stay-Matte

Deze foundation blijft zelfs mooi wanneer het 50 graden of warmer is. In theorie kun je er dus mee naar de sauna. Wanneer jouw gezicht overloopt van het water, blijft de crème nog altijd prachtig zitten.

Nu is dit wel echt bizar warm en onvoorstelbaar voor ons, maar dat wil natuurlijk wel wat zeggen. Bestel deze versie hier voor ongeveer 35 euro.

foundation waterproof
Reageer op artikel:
Deze soorten foundation zijn waterproof, en maken jouw zomer fantastisch
Sluiten